Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy néz ki egy munkából hazajövős délutánotok, estétek? Hazaérkezés, evés, beszélgetés, szex, alvás?
Figyelt kérdés
2023. máj. 10. 21:31
12/19 anonim válasza:
Meló után összeszedem párom aztán vagy megyünk bevásárolni vagy egyből haza. Út közben már hallgatom hogy milyen szar a munkája és mennyire nem szereti a kollégáit, majd otthon eszünk ha nincs kaja akkor főzünk. Ami úgy néz ki hogy én megcsinálom közben ő ül az asztalnál és vagy panaszkodik tovább vagy arra hivatkozva nem segít hogy ő kifakadt a melóban. Ha jó az idő akkor megyek a kertbe kicsit kertészkedni, közben ő marad bent mert kint bogarak vannak meg kosz, max akkor jön ki ha szépen süt a nap, de akkor is csak kiül és panaszkodik vagy pörgeti a Facebook/Instagram/Pinterest szentháromságot. Ha rossz az idő akkor házimunkát csinálom vagy egy kicsit kockulok/filmezek, eddigre már látom rajta hogy lesz e szex a fürdés után vagy nem. Ha nem (sajnos ez a gyakori) akkor edzek. Utána közös fürdés majd kb heti egyszer szex. Este együtt alvás és részéről vagy a shein/vinted/marketplase háromszögben merül bele vagy panaszkodik hogy mi miért nem élünk úgy mint mások az instán, és mi miért nem megyünk sehova... Közben én atnézem a napi híreket és kitalálom mi legyen a hét hátralévő részében.
13/19 A kérdező kommentje:
Rohadt jó lehet így élni, #12
2023. máj. 12. 08:56
14/19 anonim válasza:
Hát ez van, bár azt nem értem miért kaptam ennyi lepontotást ha őszinte voltam, de különösebben nem érdekel. Tisztában vagyok vele hogy nem egy idilli kapcsolatban élek.
15/19 anonim válasza:
En se értem. Megkérdezi milyen a délitánod estéd, leírja az ember, aztán abban mi a nem hasznos válasz?
Kötelező lenne vmi filmszerű idillt írogatni?
16/19 A kérdező kommentje:
Eztmondjuk én se értettem sose. Sokkal jobban leirja a valóságot, mint itt sokan. Ez teljesen életszerű, életszagú.
2023. máj. 13. 11:33
17/19 anonim válasza:
Pont ezaz nem ennek kellene a normának lenni. De hát minden ember a saját életéről dönt.
Egyébként a lepontozást én sem értem. A kérdés szempontjából hasznos válasz. Az egy másik dolog hogy ez sokaknak nem tetszik. Viszont a kérdés az hogy hasznos e válasz, nem az hogy szimpatikus-e.
18/19 A kérdező kommentje:
Sokan a hasznosságot összemossák a szimpatikussággal.
2023. máj. 13. 13:27
19/19 anonim válasza:
12"-nem igazán tudtam rájönni, te a férfi vagy , vagy a nő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!