Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A sok folyadék ivásától...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A sok folyadék ivásától tényleg több lesz a hormon?

Figyelt kérdés
2010. okt. 10. 10:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Ha csap vizet iszol akkor kapsz sok sok női hormont mert a mai fiatal lányok már arra is fogamzásgátlót vesznek be ha van két pattanásuk. Aztán kipisilik megy vissza szépen a víztározókba ott megszűrik de a hormonokat nem tudjak belőle kivonni. Így mi megisszuk a fog.gátló női hormonokat. És ez lehet férfiaknak nem a legjobb.
2010. okt. 10. 10:08
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Kicsit érdekes,és humoros!:D
2010. okt. 10. 10:09
 3/7 anonim ***** válasza:
54%
Nem hinném, de nem értek hozzá. Amit meg az első írt tuti nem igaz :D
2010. okt. 10. 10:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

10:13

Sajnos teljesen igaz amit mondok, utána lehet járni. Még ráadásként szinte minden kajához hozzá adják adalékként a szóját ami szintén női hormonokat tartalmaz.Ezek után próbáljunk meg férfiak lenni a 21. században. :)

2010. okt. 10. 10:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Igaza van az elsőnek. Biológia órán is erről beszélgettünk. A mai gyerekek éppen ezért érnek korábban.
2010. okt. 10. 10:54
 6/7 anonim ***** válasza:
27%

Elsőnek:

A szója nem tartalmaz női hormonokat... Csupán olyan növényi hormonokat tartalmaz, amelyek szerkezete valamennyire hasonlít az ösztrogénre. Én nem igazán értek hozzá, de egy orvos vagy táplálkozási tanácsadó pontosan meg tudná mondani neked, hogy mennyire van ez kártékony hatással az emberi szervezetre. De gyanítom semennyire, hiszen ha utánanézel az ázsiai országokban már az ókorban is nagy mennyiségben fogyasztottak szóját illetve szója alapú készítményeket, például tofut. Sőt még az ókor előtt, a mezőgazdaság kezdeti időszakában használtak szóját műtrágyaként. Mégis mindenhol arról lehet olvasni/hallani hogy a régi ázsiai harcosok milyen félelmetesek voltak. Olyanról még nem hallottam hogy az ázsiai férfiak nővé változtak volna...

Az pedig nem tűnik valószínűnek hogy a nők hormonokat pisilnének ki, de ha meg is történik(nem tudom megmondani, kérdezz meg egy orvost), akkor sem kerülhetnének hormonok az ivóvízbe, hiszen a szennyvízből olyan hosszú és bonyolult folyamat során lesz végül ivóvíz, hogy képtelenség egy sejt számára a szennyvízből a poharadba kerülni. Esetleg ha a vécéből iszol.

2010. okt. 10. 11:01
 7/7 anonim ***** válasza:

11:01

Én sem értek hozzá nem vagyok biológus. Azonban az egyik biológus barátom aki ilyesmikkel foglalkozik, Ő mesélte. Nyilván nem változol át a szójától nővé az utolsó mondatomat csak próbáltam viccesen befejezni. A szennyvíz hosszú folyamaton megy át a tisztítás során és "szűrnek" is meg a hormonokból, de nagy százaléka benne marad és azt megisszuk. Azért nem kell félni nem veszítjük el férfiasunkat csak mégsem egészséges. Egy nem régen készült tanulmány szerint (nem tudok forrást mutatni) a spermák darabszám rohamosan sokat csökkent.

Üdv.

2010. okt. 10. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!