Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kikészít barátnőm. Mit csináljak?
Több mint 2 hónapja van barátom. Ő és én mindig támogattuk barátnőm ha kellett, segítettünk összehozni őt egy sráccal.Barátom vigasztalta amikor szakítottak. Utána bnőm miatt volt egy kisebb verekedés. Erre barátnőm nem hogy barátomék mellé állt volna, inkább a másik felet védte. Hát jó, nem haragudtunk rá, ő dolga. Erre most kitalálta hogy őt barátomék lenézik hogy ilyen volt, holott erről szó sincs. Azt mondja h nem mer barátommal találkozni, mert fél. Ha 50x nem akkor 1x sem mondtam bnőmnek h senki sem haragszik rá. De az a legjobb hogy ha ő pl kint van valahol és én meg barátom odamegyünk elkezd fejeket vágni, meg flegmázni :S Most mi baja van barátommal? Csodálkozik ha aztán megharagudnak rá... Szerintetek?
15/L
köszi a válaszokat :)
egyik haverom azt mondta róla h gyerekes gondolkodása van még nagyon.. erről mit gondoltok?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!