Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő reggel akar szexelni, én este. Mi lenne a megoldás?
Figyelt kérdés
Megváltozott munkarend miatt nem akar este szexelni, nekem meg nincs kedvem reggel. Reggel megyek edzeni, zuhanyzok, eszek, egyáltalán nincs kedvem reggel, plusz nem is lenne rá idő.2023. máj. 5. 11:47
11/16 anonim válasza:
Mondjuk ez nálunk úgy működik, amikor kedvünk van, szeretkezünk, néha reggel, néha este, néha napközben két meeting közt.
13/16 anonim válasza:
Amikor tini voltam és romantizáltam mindent kötelezően, addig én sem tudtam elképzelni a szexet reggel. Most felnőttként csak a spontán, bármelyik napszakban kezdődő szexet preferálom.
14/16 anonim válasza:
Még a kérdést sem tudod feltenni értelmesen. Tutira nem kellenél sehogyan sem!
15/16 anonim válasza:
A kérdező szerintem az első 4 válasz után törölte magánál a kérdést. :D Nem tudom mit gondolt, hogy majd mellé állunk?
16/16 anonim válasza:
15
Lehet azt gondolta, hogy "belé áll" valaki majd, ha párja nem:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!