Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljem a helyzetet, ami kialakult?
#20 vagyok.
Persze, írok neked példákat.
Amikor kapcsolatban voltam, rögtön rákerestem, hogy impotens-e a barátom, meleg-e a barátom, gyakorira is írtam ki kérdéseket, amik ehhez köthetőek.
Google-ba pedig mindent keresek: hogy legyen kisebb orrom, hogy tűnjön hosszabbnak a rövid körmöm, lehet-e a macskákkal kommunikálni, mi történik ha sok nyugtatót szedek be, érti-e a kutya, ha ugatok neki, mikor tudom, hogy bolond vagyok, mit jelent ha lótusz virágot festek, utálom a testvérem (igen, ilyen is volt).
Szóval mindenre. Nyilván nem akartam volna, hogy a testvérem lássa azt, hogy utálom a testvérem, az a haragom miatt volt, hogy erre rákerestem. De sosem mondtam volna neki face-to-face.
A keresés szerintem az embernek tényleg olyan dolgai, ami a pillanatnyi érzelem is, de közben meg nem akarja megbántani a másikat. Attól még, hogy rákerestem arra, hogy impotens-e a barátom, tudtam, hogy nem az, csak kiváncsi voltam. Vagy attól még, hogy rákerestem, hogy bolond vagyok-e, nnem voltam az.
De ha ezt egy kívülálló látná, azt gondolta volna amúgy, hogy bolond vagyok, vagy hogy utálom a testvéremet, a párom impotens, és öngyilkos akarok lenni a nyugtatók miatt.
Az a legnagyobb baj, hogy hazudott neked. Vajon miért?
"gondoskodik rólam, a családjáról, felelősségteljes, értelmes."- Azt nézd, hogyan viselkedik veled, és ne nyomozz a múltjával és a legbelsőbb gondolataival kapcsolatban.
"mindent tudnom kell, ha van még, mert nem tervezek babát neki, ha ..."
Csak neki ne is tervezz babát. Főleg úgy, hogy valószínűleg nem ismered igazán, és nem bízol benne.
"Mondjuk én abban a pillanatban kidobnálak, amint megtudom, hogy belenéztél a privát dolgaimba, ugyanis az zéró tolerancia."
Privát dolgaid? Ha valakinek szétteszed a lábad, megosztod vele az életed, a pénzed, a közös jövőtöket, gyerekeiteket tervezed, közös bankkártya, közös szarás, közös szülés, de a böngészési előzmény az tabu? :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!