Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogyha egy fehér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogyha egy fehér nő van fekete férfival azt megvetik, de ha egy fehér férfi van fekete nővel akkor azzal semmi baj?

Figyelt kérdés

Sőt még vagiznak vele hogy fekete nőt megejtett

Ennek a jelensegnek mi az oka? Ti hogy álltok ehhez? Nem kettősmérce?

2023. máj. 1. 22:07
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
20%
Mert azok kurvák, akik csak a nagy farokra hajtanak.
2023. máj. 1. 23:45
 12/21 anonim válasza:
0%
Mert bennünk van az ösztön, hogy az idegen fajú elviszi a nőstényeinket.
2023. máj. 1. 23:49
 13/21 A kérdező kommentje:
12 de ti nem akarjátók ösztönből elvenni mások idegenfajú nőstényeit? Hódításból?
2023. máj. 2. 00:02
 14/21 anonim ***** válasza:

Miért kell mindent véresen komolyan venni? ;)

2023. máj. 2. 00:52
 15/21 anonim ***** válasza:
10%

Alfonzó (Markos József) 1912-ben született, s igen kalandos élete volt, a '30-as években cirkuszi artistaként több évet töltött Afrikában, ahol volt egy afrikai barátnője, akit elmondása szerint ő szeretett, és nagy csalódásként élte meg, amikor kiderült, hogy a nő rendszeresen "disznó szagúnak" titulálta a háta mögött, ergo a rasszizmus nem csak a fehérekre, és nem is csak a mai világra jellemző.

Az már néhány hónapos "friss" történet, Vályi István mesélte a tavaly őszi USA-beli túrájukról, hogy bementek egy mosodába, kimosni a szennyest, és egy szimpatikus öreg néger (és igen, a néger nem rasszista kifejezés) rájuk csodálkozott, megkérdezte tőlük, hogy "fehér csávók ti mit kerestek itt ilyenkor?"

Mondták, hogy mossák a szennyest, amire az öreg annyit mondott, hogy komolyan gondolják, hogy ilyenkor (esteledett), és itt kell nekik szennyest mosni, nézzenek már körül... és akkor tűnt fel, hogy rajtuk kívül mindenki fekete, de nem csak a mosodában, hanem kint az utcán is, ahol egy órával korábban még azért láttak fehéreket is.

Az öreg jóindulatból szólt, hogy menjenek onnan, amíg nem lesz késő.

Az utóbbi történetben semmi szexualitás nincs, de akár tetszik, akár nem a világ úgy működik, hogy ellentétek voltak, ellentétek vannak, és lehetsz te kivétel, de kénytelen leszel kezelni hogy sok esetben kisebbségben vagy.

Nem kell ahhoz fekete-fehér párkapcsolat sem, magyar-román, magyar-szlovák pároknak is sokszor meg kell küzdeniük az előítéletekkel, de lehet mondani nemzetközi példákat, a demokrácia fellegvárának tartott Belgiumban a flamandok és a vallonok között olyan ellentét van, ami miatt még azt sem tartják kitártnak, hogy két külön országra szakadjanak.

A nők, és a férfiak között pedig van egy ősi biológiai különbség, amit annak idején Dr Veres Pál szexológus, humorosan, de jól szemléltetett.

A férfi számára, de a környezete számára is a hódítás dicsőség, ellenben a nőtől elvárják, hogy szerény, visszahúzódó legyen.

Ez biológiailag van kódolva, amit kb lehetetlen társadalmi modellekkel újra írni (lásd az utóbbi évek Hollywoodi filmek mintázatát)

2023. máj. 2. 06:17
 16/21 anonim ***** válasza:
85%
Letojom milyen az az adott ember színe, amíg normális. Ha ne normális nem a bőrszínben keresem a hibát, hanem az emberben.
2023. máj. 2. 08:53
 17/21 anonim ***** válasza:
86%
A gyk-s véglényeken meg a faluvégi kocsmák szalonnáci közönségén kívül szerintem a kutyát nem zavarja ma ez.
2023. máj. 2. 08:59
 18/21 A kérdező kommentje:

Na ez a baj. Hogy a nő csöndesen várja a szőke herceget, évekig var majd ott marad a macskákkal, besavanyodik. Szerintem ne húzódjon vissza.

A néger nő fehér férfi miért ritkább?

Lehet azért mert a bevándorlók kb 80%-a férfi

Ha nők is jönnének ez megváltozna?

Érdekes hogy a fehér férfi azsiai nő páros viszont nagyon gyakori.

2023. máj. 2. 09:03
 19/21 anonim válasza:
0%
Volt egy ismerősöm, gyönyörű szőke lány. Nem voltam belé szerelmes, meg fiatalabb is voltam jóval, de nagyon szépnek találtam. Aztán ki tudja miért, összeállt egy indiaival. Teljesen kiábrándultam. Egy normális fehér férfit nem talált magának?
2023. máj. 2. 15:18
 20/21 anonim ***** válasza:
89%

19

"Aztán ki tudja miért, összeállt egy indiaival."

Talán mert jófej, kedves, okos, intelligens, vicces, stb. volt az indiai férfi?

"Teljesen kiábrándultam."

Szegénykém.

2023. máj. 2. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!