Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak ha egy nő tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ha egy nő tényleg érdekel titeket mennyire keresitek a társaságát?

Figyelt kérdés

Ismerkedem valakivel egy társkeresőn de órák múlva ír vissza vagy csak másnap.

Valószínű mással is beszél esetleg csak elfoglat. De ha mondjuk tényleg akarna valamit sűrűbben keresné a társaságom?

Tetszik de ha ilyen ritkán írunk egymásnak nem gondolom, hogy lesz ebből így valami...

2023. ápr. 30. 20:26
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Értem. Szerintem írd ezt meg neki, hogy neked ez így komolytalan hogy egy nap múlva képes válaszolni csak, és inkább elköszönsz tőle.

Ha érdekled úgyis felajánlja a változást, ha meg nem, akkor ebből úgyse lett volna több.

2023. ápr. 30. 21:36
 22/30 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem akkor hagyd. Azt úgy is érezni online is mikor egy hullámhosszon vagytok, és imádtok írogatni is. De ez így eléggé semminek tűnik.
2023. ápr. 30. 21:49
 23/30 anonim ***** válasza:
81%
Pontosan 0.00001 Watt energiat tesz a kapcsolatba. Neked kell eldontened, hogy ez eleg-e szamodra.
2023. ápr. 30. 22:00
 24/30 anonim ***** válasza:
77%

Hidd el, amíg csak neten írogatás megy, addig nem nagyon lehet igazán lelkesedni (legalábbis én nem tudok), nem érdemes sokáig húzni, mert vagy érdektelenségbe fullad, vagy valamelyik fél elkezdi idealizálni a másikat(ami csalódást fog eredményezni a találkozónál).

Egyszer egy pszichológus mondta egy podcast-ben, arra a kérdésre, hogy netes ismerkedésnél mennyit érdemes várni az első találkozóra, hogy semennyit. Persze értem, hogy van akinek ez nem megy egyből, de akkor is elég néhány üzenetváltás ,és a lány is nyugodtan felhozhatja a találkozó lehetőségét vagy legalább utalhat rá. Aztán ha a srác nem harap rá, akkor tényleg érdemes hagyni.

2023. ápr. 30. 22:18
 25/30 A kérdező kommentje:

Tegnap este óta megint nem írt szóval ezt elengedem, sajnos sokadjára játsszák már ezt el velem.

☹️

Mindegy hát így jártam.

Többet én sem írok neki.

2023. máj. 1. 20:56
 26/30 anonim ***** válasza:
Ameddig nincs személyes tali, addig egyik se fog energiát belefektetni az ismerkedésbe. Sajnos már ez van.
2023. máj. 1. 21:22
 27/30 anonim ***** válasza:
Dettó ugyanez, pedig mi már találkoztunk is. De valahogy nekem is kezd elmenni a kedvem ettől.
2023. máj. 1. 21:26
 28/30 A kérdező kommentje:

27

Nekem már szinte teljesen elment a kedvem pedig ők írnak, kezdeményeznek majd egyszerűen semmibe vesznek. Hát hagy ne mondjam erről mit gondolok.

2023. máj. 1. 21:30
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mi a baj a mostani férfiakkal.

Persze a nők között is biztos akad ilyen, de mint látjuk aki meg normális próbál lenni, azt meg lesz@rják.

2023. máj. 1. 21:54
 30/30 anonim ***** válasza:
Atya-gatya! Akit élőben ismerek is alig keresem! Alapból rengeteg inger ér minket is. Már nem a 19.század ez hogy elég ha puncid van... A társkeresőről meg le lehetne szokni. Ott hogy akarsz annyit mutatni magadból ami egyáltalán megfog minket? Egy átlag ribi jobb profilt tud felmutatni mint te!
2023. jún. 8. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!