Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ha egy nő tényleg érdekel titeket mennyire keresitek a társaságát?
Ismerkedem valakivel egy társkeresőn de órák múlva ír vissza vagy csak másnap.
Valószínű mással is beszél esetleg csak elfoglat. De ha mondjuk tényleg akarna valamit sűrűbben keresné a társaságom?
Tetszik de ha ilyen ritkán írunk egymásnak nem gondolom, hogy lesz ebből így valami...
Értem. Szerintem írd ezt meg neki, hogy neked ez így komolytalan hogy egy nap múlva képes válaszolni csak, és inkább elköszönsz tőle.
Ha érdekled úgyis felajánlja a változást, ha meg nem, akkor ebből úgyse lett volna több.
Hidd el, amíg csak neten írogatás megy, addig nem nagyon lehet igazán lelkesedni (legalábbis én nem tudok), nem érdemes sokáig húzni, mert vagy érdektelenségbe fullad, vagy valamelyik fél elkezdi idealizálni a másikat(ami csalódást fog eredményezni a találkozónál).
Egyszer egy pszichológus mondta egy podcast-ben, arra a kérdésre, hogy netes ismerkedésnél mennyit érdemes várni az első találkozóra, hogy semennyit. Persze értem, hogy van akinek ez nem megy egyből, de akkor is elég néhány üzenetváltás ,és a lány is nyugodtan felhozhatja a találkozó lehetőségét vagy legalább utalhat rá. Aztán ha a srác nem harap rá, akkor tényleg érdemes hagyni.
Tegnap este óta megint nem írt szóval ezt elengedem, sajnos sokadjára játsszák már ezt el velem.
☹️
Mindegy hát így jártam.
Többet én sem írok neki.
27
Nekem már szinte teljesen elment a kedvem pedig ők írnak, kezdeményeznek majd egyszerűen semmibe vesznek. Hát hagy ne mondjam erről mit gondolok.
Nem tudom mi a baj a mostani férfiakkal.
Persze a nők között is biztos akad ilyen, de mint látjuk aki meg normális próbál lenni, azt meg lesz@rják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!