Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kifizettetnétek a barátnőtökke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kifizettetnétek a barátnőtökkel a kaja felét?

Figyelt kérdés
Elmentem barátomékhoz, ott is aludtam, ugye nem volt otthon semmi kaja, ezért elmentünk vettünk 2 gyros tálat. Utána pedig mondta hogy majd az egyik árát adjam majd oda neki. Nekem ez olyan rosszul esett, mivel ő már dolgozik, én még tanulok, vendégségbe elmentem náluk és fizessek. Vagy csak szerintem furcsa ez? Ha ő jön hozzánk, én sem mondom neki, hogy fizesse ki a kaja felét, mert 5000ért vettünk mondjuk húsokat az ebédhez... Jóhogy nem a vízhasználatért is kérnék el tőle, ez már majdnem olyan.
2010. okt. 9. 18:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok:

*fogadja el néhány dolognak az árát

Kiegészítés: Viszont szinte mindig sütök neki sütit és adok neki kis apróságokat :D

2010. okt. 9. 18:50
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
b*zd meg szerintem tök mindegy ho ki fizet mert te is ettél belőle ha nem adtál volna bele akkor nem ettél volna te sem
2010. okt. 9. 19:22
 13/17 anonim ***** válasza:

Kérlek fiatal vagy és lehet szép is,keress magadnak egy normális pasit és hagyd a francba a szarrágó kis pOcsöst.

Én még soha semmit nem fizettem a barátomnak,csak ajándékokat,de az magától értetendő de pl közös kaját sohasem.=(

2010. okt. 9. 19:22
 14/17 anonim ***** válasza:
Ez nagyon gáz! Főleg ha nem csak nála vagytok! Nálunk általában úgy alakulnak a dolgok, hogy a barátom van nálam, így ha vásárolunk van hogy ő fizet valamennyit, mert azért csak ne én etessem már mindig :D De ha elmegyünk fagyizni vagy moziba pl., akkor általában ő fizet, ritkán megengedi hogy én, ha erőszakoskodok. Soha nem számoltunk ki semmit fillérre pontosan.De ha máskor meg ő van nálatok és rendes ebéd van stb, akkor nagyon bunkóság volt tőle. Nekem is volt ilyen pasim, butaság volt vele lenni. Én a helyedben legközelebb mikor nálad kajál, vinném a számlát amit a boltban kaptál , és kifizettetném vele a felét. Sőt, felszámolhatsz munkadíjat is :D
2010. okt. 9. 19:26
 15/17 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, tényleg elég bunkó dolog volt tőle
2010. okt. 9. 19:30
 16/17 anonim ***** válasza:

Nemtudom hány évesek vagytok és mennyire komolyan gondoljátok, de egy ilyen sz@rrágó mellett meg fogsz bolondulni. Ez csak egy kajálás volt. Az ilyentöl kitelik, hogy méri mennyi vizet használsz zuhanyzáskor...........

Amúgy, hamagamból indulok ki és éppen nincs nálam pénz inkább nem eszünk csak otthon, mert nem fogadok el semmit a barátnömtöl.

2010. okt. 9. 20:51
 17/17 anonim válasza:
Szerintem meg igaza van. Nehogy már lógjál rajta. Mennyé e dógozni.
2010. okt. 11. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!