Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan tudhatom, hogy akarhat-...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom, hogy akarhat-e tőlem valamit vagy csak barátként tekint rám?

Figyelt kérdés

Honnan tudhatom, hogy egy tőlem jóval idősebb nőnek bejövök-e? 20f és 41n

A munkahelyemre kb. 2 hónapja vették fel, azóta nagyon jóban vagyunk, naponta beszélgetünk, személyes témákról is.

Mivel nincs jelenleg senkije, munkán kívül már kétszer találkoztunk, nagyon jól telt mind a kettő találkozás, de nem tudom, hogy ő is randinak vehette-e ezeket... Beültünk valahova iszogatni, sétáltunk lényegében.

Kicsit belezúgtam és emiatt sem tudom, mert nem akarom elrontani.

2023. ápr. 30. 17:05
 1/3 Noren1989 ***** válasza:
69%
Megdug-nem dug. Az vàlassza el a kettőt, Zolikàm.
2023. ápr. 30. 17:06
 2/3 anonim ***** válasza:
68%
Ha elmegy veled, az nem azt jelenti hogy akar tőled valamit. De lehet hogy hagyja hogy te akarhass. ;)
2023. ápr. 30. 17:39
 3/3 anonim ***** válasza:
51%
Vigyázz a 40es nőkkel Pláne aki egyedül él. engem anyagilag teljesen kiahsznált egy ilyen nő. Bár nálunk csak 13 év korkülönbség volt. Én is belezugtam egy 43 éves nőbe, sétáltunk, közös kajálás. mozi meg minden. Persze mindent nekem kellett álnom. Mert hogy ő a nő. mellette meg más férfiakkal is együtt volt pedig azt adta be nekem hogy nincs senkije. Ez kb oylan hogy bárkivel elbeszélget meg meghivatatja magt közben meg nem egy férfihoz sem tud elköteleződni.
2023. ápr. 30. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!