Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az olyan fiúkról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az olyan fiúkról akik olyan lányokkal veszik körbe magukat akik kapcsolatban vannak?

Figyelt kérdés

Itt azokra gondolok akik nem akkor haverkodtak össze amikor mind a kettő szingli, hanem amikor a lány van kapcsolatba és a srác szingli. A lány X éve kapcsolatba van és akkor teljesen random feltűnik egy ilyen srác. Ismerek egy-két ilyet, végtelenül szerencsétlenek, férfiasságuk a béka segge alatt és olyanok mintha melegek lennének, de igazaból nem azok és szinte csak lány barátai vannak.

Nekem is van lány barátom, de ha kapcsolatba van akkor inkább visszafogottabb vagyok, nem fogom elhívni nyaralni meg kettesbe talizgatni, hogy még csak véletlenül se miattam mennyen tönkre a kapcsolatuk.

Az ilyenek reménykednek, hogy majd szakítanak és akkor ő ott lesz vagy mi?

2023. ápr. 30. 16:56
 1/4 anonim ***** válasza:
25%
Szerinted párkapcsolatban az ember nem nyithat új barátságokat?
2023. ápr. 30. 17:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Látom leszűrted a lényeget..
2023. ápr. 30. 17:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Elég egy veszekedés, és már is ott van a lepattanóért. Ezt akartad hallani?
2023. ápr. 30. 17:44
 4/4 anonim ***** válasza:
50%
Azt gondolom, nem is olyan szerencsétlenek.
2023. ápr. 30. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!