Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálnak ilyen hülyeségeket?
Szóval az Angolórákon két elég helyes fiú között ülök. Mindig szét röhögöm az agyam, mert általában a melleimhez beszélnek. Ez egy ideig vicces volt, mig nem lépték át azt a bizonyos határt... A bal oldalamon ülő fiú óra után(miközben pakolásztam a cuccaimat a táskámba) kikapcsolta a melltartómat. Úgy megijedtem, hiszen abszolút nem vártam és csak odakaptam a melleimhez. A másik fiú meg az én kezem alá csúsztatta a kezét és elkezdett szórakozni a cicimmel. Ilyenkor kell a tanárnak is kimenni.... Elkezdtem kapálózni és adtam egy jó nagy pofont a hozzám közelebb lévő srácnak, majd összszedtem a cuccaimat és kirohantam... Ez most pénteken volt utsó óra után. Mi jön rá ilyenkor ezekre a vadbarmokra? Jól tettem, hogy megütöttem? És mit csináljak hétfőnnn???? Ha megint találkozunk?
Ma már írt az egyik egy sms-t, hogy nincs e kedvem nála aludni:O Csak néztem.... Nem is írtam vissza...Elmebeteg.
-.-
Segítsééééééééég
Akkor megnyugodtam, ha te is ezt tetted volna, de hétfőn mégis mit mondjak nekik????
Am lemaradt, hogy 17L
Hallod nem semmi kinézeted lehet :D Vagy a srácok nem komplettek... vagy mindkettő. Talán öltözködj szolidabban és úszísd őket egy másik lányra!
16/F
Köszönöm a segítséget, meg a tanácsokat.
Utolsó:D Én nem öltözködöm kirívóan, nem vagyok olyan mint az osztályom nagy része, És a fiúk tényleg elmebetegek...
Egyébként ma becsöngetett hozzánk az egyik, még jó, hogy én nyitottam ajtót. Adtam neki egy jó nagy pofont és ráb@sztam az ajtót. Nem vagyok az a finomkodó típus, ezt már első látásra le lehet venni rólam, ha kell szívesen megverek valakit, de meglepett, hogy "ennyire jó haverjaim" csináltak ilyet. Szóval köszi a válaszokat;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!