Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért viselkedik így egy férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így egy férfi?

Figyelt kérdés

Egy munkahelyen dolgozunk, de távol egymástól, ritkán találkozunk, régebben volt egy közös projekt, akkor többször összefutottunk, azonban egy ideje ez megszűnt (több, mint 1 éve), azóta csak párszor futottunk össze. Korábban elég jóban voltunk, szimpatikusak voltunk egymásnak, flörtölgettünk, bókolt többször is, eu huzamosabb ideig (évekig) így ment. Nagyon tetszett nekem, de volt élettársa, ezt tiszteletben tartottam, így nem léptem át egy határt. Miután véget ért a közös, több évig tartó projekt, idővel megváltozott a viselkedése, mintha megsértődött volna rám (nem tettem semmit, ami ezt indokolná), először csak távolságtartó lett, ekkor én is az lettem vele, mert láttam, hogy már nem kíváncsi rám, azután bunkózni kezdett velem, de olyan igazi tirpák stílusban. Próbáltam megbeszélni vele, de nem lehet, köszönni sem köszön már. A közvetlen munkatársai között van egy jó barátom, ő mesélte, hogy közös csapatépítőkön mostanában pár sör után rendszeresen előhoz engem és hülyeségeket hadovál rólam magából kifordulva. Ők sem tudják hova tenni, mindenki teljesen értetlenül áll az eset előtt. Még annyit, hogy mikor megtudta, hogy ezzel a sráccal barátok vagyunk (aki nekem elmesélte, hogy csapatépítőkön engem akar mindig lejáratni), őt is számon kérte, hogy neki miért nem számolt be erről…

Mit tippeltek, mi lehet a gond? Járt valaki hasonló cipőben?

2023. ápr. 28. 13:21
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
6# én is így gondolom. Köszönöm!
2023. ápr. 28. 13:55
 12/14 A kérdező kommentje:
10# az nem lehet, hogy tényleg valamin megsértődött (bár fogalma nincs senkinek, hogy min)? Tehát, hogy nem az áll a háttérben, hogy nem rohantam le, vagy ilyesmi?
2023. ápr. 28. 13:58
 13/14 A kérdező kommentje:

Bánt a viselkedése. Az, hogy azok után az évek után, amíg jóban voltunk, egyszer csak ilyen bunkó lett, ráadásul, hogy engem szid a hátam mögött, miközben soha nem ártottam neki.

Én mindig azt gondoltam, hogy nem kellek neki, kapcsolata van, csak szórakozik, ezért nem is kezdeményez, ezért nem erőltettem én sem a dolgot. Gondoltam, ha igazán akarna tenne értem. Most is így gondolom. Abszurd lenne, ha az állna a háttérben, hogy nem kapott meg, azért ezt valljuk be. Emiatt vagyok bizonytalan.

2023. ápr. 28. 14:02
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha te kezdeményeztél volna nem számít, hogy szingli, vagy sem ő nem állt volna ellen több mint valószínű. Neki az a baja, hogy nem másztál rá, nemcsak az, hogy nem kapott meg, maga a tudat, hogy nem kellett az zavarja, hogy nem könyörögtél térden állva. Igazából a sok duma, a bókok, a flört arra ment ki, hogy te startolj rá, hogy ő mossa kezeit.
2023. ápr. 28. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!