Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy pasi nem szokott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi nem szokott bókolni akkor nem érdeklem?

Figyelt kérdés

Mondjuk azt, hogy baráti a viszony, bár igaz nem ismerem régóta.

Fizikai kontaktot nem kerüli, megölel ha találkozunk, van hogy össze-össze érünk és nem húzódik el, nagyon rendes velem, bátorító, érdeklődő, ha mesélek odafigyel és emlékszik, megnevettetem és ő is engem, szemkontaktust se kerüli.

Szóval összességében a testbeszéde meg a viselkedése egyértelműen szimpátiára utal, de pl.: bókolni nem szokott. Nem tudom lehet-e benne több. Múltkor feldobtam, hogy igyunk egy kávét (nem mondtam, hogy randi, nem is szeretem ezt a szót) simán rávágta, hogy oké. De ezek eddig simán lehetnek "csak" baráti gesztusok is.

Ha nem bókol akkor nem érdeklem?

2023. ápr. 25. 08:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem barátnak tart és lehet azoknak nem szokott bokolni.
2023. ápr. 25. 10:23
 12/14 anonim ***** válasza:
Van, aki föllösleges dolognak tartja a bókolást, vagy nagyon régimódinak.
2023. ápr. 25. 19:11
 13/14 anonim ***** válasza:

"Kapcsolatra pedig elég kevés az esélyünk, mert nagyon messze lakik (több ezer km, én se M.o-n lakom), szóval az is megfordult a fejemben, hogy lehet érdekelném és már csak emiatt se akarna többet."

Akkor hogyan tudtok egymáshoz érni, ölelkezni és kávézni?

2023. aug. 19. 09:03
 14/14 A kérdező kommentje:

Már tárgytalan a kérdés, de úgy, hogy ideiglenesen laktunk egy városban.

Amúgy nem lett vele semmi, viszont az egyik legjobb barátom lett azóta amiért baromi hálás vagyok:)

2023. aug. 19. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!