Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti nem féltek attól,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti nem féltek attól, hogy a másik unalmasnak fog tartani?

Figyelt kérdés

És ti elvárjátok ettől függetlenül, hogy a másik izgalmas legyen?

Tudom, ellentmondásos így a kérdés, de pont azért kérdezem, mert vajon reális elvárás-e, hogy egy kapcsolatnak folyton szórakoztatónak, és izgalmasnak kell lennie akár évek múlva is.

Szerintetek ha unalmasak vagytok, az ok arra, hogy a másik lenézzen, vagy kevésnek tartson?

2023. ápr. 24. 22:36
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Mesélj, neked milyen hosszú volt a leghosszabb kapcsolatod? :)
2023. ápr. 25. 10:34
 22/27 A kérdező kommentje:

19: Akkor elég sok a "rossz" ismerősöm, akikről pont ez derül ki, hogy számukra sokminden uncsi. Én például az ilyen embereket nem értem.

A környezet a hibás, vagy az emberek a hibásak azért, mert ő unatkozik, vagy hamar elunja magát? Nem lehet hogy inkább ő az unalmas?

Én pl sokkal kisebb, egyszerűbb dolgokra is rá tudok csodálkozni. Van amikor egy-egy képen fel tudsz fedezni újabb és újabb dolgokat, amit addig nem is vettél észre. De ez nem igénytelenséget jelent, hanem például azt, hogy nem kell a folyamatos szórakoztatás. Egy utazásnál is nagyon tetszik, ha nem kell végighabzsolni az élményeket, hanem meg lehet állni egy-egy helyen, és ott tölteni hosszabb időt, és felfedezni a részleteket.

2023. ápr. 25. 10:41
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Én az a fajta ember vagyok, akinek szüksége van sok ingerre, változásra, környezetváltozásra. Nem szeretem a rutint, rosszul vagyok ha minden napom pontosan ugyanúgy telik. Értékelem az apró dolgokat is, nagyon sok apró örömforrásom van, de ettől még szükségem van egy csomó különféle ingerre is. Ezeket mind szépen meg is oldom, tehát senkinek sem kell hozzá külön szórakoztatnia.

15-20+ éves barátságaim vannak és soha nem unom a barátaimat, pedig szinte minden élethelyzetet megtapasztaltunk már közösen. Többéves párkapcsolatokban sem untam meg soha a páromat, ahol vége lett ott más alapvető problémák voltak. Sosem probléma, ha vannak laposabb időszakok, ilyenkor a hétköznapokat kell feldobni és az is jó, ha van mit várni. Az sem baj ha a párom nem teljesen partner minden hülyeségben amit épp kitalálok, nem kell élveznie mindent amit én is. Amíg vannak dolgok, amiket mindketten szeretünk közösen csinálni addig szerintem tök jó, ha vannak külön programok, érdeklődések is. Csak ne akarjuk egymást alapjainkban megváltoztatni, mert az sose vezet jóra.

Nekem ez bevált, nem érzem úgy, hogy rossz ember lennék azért, mert egy csomó élményt szeretnék megtapasztalni, mint ahogy az sem rossz ember aki inkább lassan, nyugodtan, kiszámíthatón szeret élni.

2023. ápr. 25. 11:15
 24/27 A kérdező kommentje:
23: Ez egy nagyon hasznos válasz volt, nagyon tetszik, köszönöm! Egyetértek, én is hasonlóan látom. Nekem is hosszabb barátságaim vannak, és hosszú párkapcsolatom. Én sem izgalmat keresek egy párkapcsolatban, sokkal inkább azt, hogy megértsük egymást, és megéljük az összetartozást. Izgalmat szerintem is lehet máshol is találni, nem a másikat kell gyötörni.
2023. ápr. 25. 11:21
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
10 éve élek párkapcsolatban, és ez nem így megy hogy izgalom vs megértjük egymást és megéljük az összetartozást. Az utóbbi soha nem sikerülne olyan emberrel, akit unalmasnak tartok.
2023. ápr. 25. 11:25
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg unalmas vagyok. Van hobbim, lekötöm magam, az másik kérdés hogy ama hobbi a kötés, nem az ejtőernyőzés.

Ha valaki izgalmas embert akar párnak, ne engem keressen.

2023. ápr. 25. 11:48
 27/27 anonim ***** válasza:

"Én inkább azt kérdezem, hogy miért félnek emberek attól, hogy nem felelnek meg mindenkinek?"

Attól félnek, hogy szinte senkinek. Csak olyanoknak, akikkel nem szeretnének együtt lenni. Ez az a szint, ahonnan "a megfelelővel összejönni kínlódás helyett" még a lottó 5-ösnél is elérhetetlenebb.

Én is unalmas nő vagyok. Mellé nem is szép. Olyanoknak lennék "élete szerelme", akik... inkább hagyjuk. Nyilván így nem marad más, mint az egyedülállóság. De azt azért szerintem kijelenthetjük, hogy kevesek számára ideális állapot ez, szóval az említett félelem egész jogos.

2023. ápr. 25. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!