Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy lánynak akkor is párja, ha nincs jele a Facebook profilján?
Semmi jele a páromnak a facebookomon. Egy éve együtt élünk és 21-22 évesek vagyunk. Nincs instám, elég boomer vagyok ahhoz, hogy azt ne használjak, facebookot viszont gyakran "kell".
Nem érzem úgy, hogy tartoznék ezzel bárkinek. Mikor valaki ismerkedéssel rámír megmondom neki, hogy nem érdekel az ilyesmi. De szingliként is ugyanígy tettem volna az esetek 99%-ában
Ismerős csajokhoz élőben közeledj elsősorban.
Lassan 8 éve van párom, aki 2 éve a férjem, 3 hónapja a gyerekem apja.
Egyikünknél sincs kitéve, hogy kapcsolatban, házasságban élünk.
Egy kívülálló, nem ismerős ember semmi jelét nem látja a kapcsolatunknak 🤷♀️
Mondjuk mert nem a facén éli az életét (idejét nem tudom, mikor tettem ki új képet - nagyjából tavaly nyáron).
Kettő: Idegeneknek az égviláágon semmi köze a profilomhoz, hogy van-e barátom, vagy akármi.
Tökéletesen egyetértek a 15-el. Kinek mi a f…. köze van hozzá, hogy ki mit csinál a magénéletében.
Az FB-re kirakott információknak am szerintem minimum a fele kamu.
Az én egyik volt osztálytársam is az adatlapja szerint.
A Harvard University-n „tanult” és 8 idegennyelven „beszél”.
Valójában egy pultos a helyi kocsmában. 2 szót sem tud sem angolul sem semmilyen más nyelven.
Az meg hogy nem állítod be, hogy van e párod az fb-n.
Te figyelj én tegnap dugtam egy csajjal meg sincs kirakva az fb-re, ez neked meglepő ?
A munkahelyet sem írtam ki. És akinek van némi agya az nem rak ki ilyen felületekre magáról semmilyen infót.
Az ottani profilképem is 10 éves és nem is kívánom kicserélni.
Aki elakar érni ott az e mail meg a telefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!