Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket zavar ha a külsőtök miatt jön oda hozzátok egy pasi ismerkedni?
A pasik többsége nem meri leszólítani a nőket, tehát a csajok többsége ilyen élményt nem él át, így erre a kérdésre nem is tudnak válaszolni. A pasijaikat baráti társaságokból, netről szedik össze.
Én viszont másabb vagyok, mint a többi pasi, ezért nagyobb rálátásom van erre a dologra, ugyanis ismerkedtem már utcán. Nem egyszer, nem kétszer. Úgy gondolom, hogy a teljesen nyílt stílus a magabiztos pasik szájából jól hangzik, és jól is eshet nekik. Ha viszont egy kis félénk a pasi, és úgy mondja, hogy bejön nekik a csaj, akkor ignorálják, más esetben kinevetik.
Hozzá lehet szokni.
Ha nem tetszenék neki, nem jönne oda.
(az nem is pasi, aki nem a dugás miatt ismerkedik...)
Szerintem nem sokan fogják átérezni, de nálam ez úgy megy, hogy "nem látom a külsőd", amíg nem tudom, milyen ember vagy.
Ha látok egy filmet egy színésszel, amiben rosszat játszik, akkor rondának látom a színészt. Minden csúnya vonás fel lesz nagyítva. Kampósabbnak látom az orrát, halottabbnak a tekintetét, az egész feje ronda. De ha egy másik filmben egy jó karaktert játszik, sokkal szebbnek látom. Nem tűnik fel az orra, szép a mosolya, stb.
Ha valaki odalép hozzám az utcán, az negatívról kezd, mert amíg nem szólal meg, addig semleges. De ha megszólít, és a semmiből akar ismerkedni, csomó taszító dolgot tudok meg róla, amitől a külsejét is taszítónak látom. Ez akkor is így van, ha Brad Pitt az illető. Mindenkinek vannak ronda vonások az arcán, mindenki tud ronda lenni, ha rondán viselkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!