Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
VAlakinek szóltak már bele a kapcsolatába? mondjuk a lány hallgatott a barátnőjére és hatására szakított a párjával .
Egy házasság ez miatt ment szét, mert a feleség a barátnőire hallgatott hogy neki ettől jobb jár.
Nos pár éve elváltunk, azóta se talált senki, mert mindenki átverte,megcsalta,lehúzta.
Hát ez szomorú :(
és hol vannak azok a híres nagy barátnők azóta?
Az 1-es megint csak formálja, és kihagyja a lényeget:
A párjakcsolatbeli férfit a párkapcsolatában lévő nőnek a barátnői befolyásolták és szexuális gruppen formájában voltak nem sok ideig.
A párkapcsolatban lévő nőnek ugyan ezen barátnői oltogatták a nőt, hogy dobbantson a fazontól.
Egy valamivel senki nem számolt, hogy a párkapcsolatban lévő nő pontosan tisztában volt a mögötte lévő eseményekkel, a személyekkel. Majd amikor mindent összerakott, és kirakodott a Puzzle, és mindenki a helyére került a mesébe, utána az egész társaságot kitakarította a környezetéből. Az ext-a barátnőt, a testvért.
*utána az egész társaságot kitakarította a környezetéből.
Meegismerkedett egy msik férfivel, és férjhez ment, gyermekei születtek, és azóta is a házasságában él. 26+éve
A társaság többi tagjának az élete: mélyrepülés, többszörös válásokkal és átjáróházzal az életükben.
Ki-ki aratja cselekedeteinek méltó gyümijét, ahogy azt szokták mondani.
Off, de ezt a 4-6ig válaszolót ki kellene rakni a gykról.
Kérdésre válaszolva, szakítottam már úgy, hogy a barátnőim rávilágítottak olyan körülményekre (korlátozás, lenéző attitűd), amiket éreztem, de nem akartam belátni. Tegyük hozzá, hogy a téma is azért merült fel, mert akkor már erősen gondolkoztam a kapcsolat befejezésén, amiről az akkori barátom is tudott, csak kellett a támogatás. Az igazi szakítóok végül a titokban követés volt.
4-5-6 az összes témába okoskodik, meg mondja az értelmetlen f...gait.
Kérdező: igen, a barátnőm bujtogatta ellenem azóta már az exemet.
Ok: neki nem volt senkije, ellenben féltékeny volt rám, és azt akarta dugja meg őt is az exem.
Jó lóra tett, mert végül szexeltek - megtudtam, mindketten repültek az életemből.
Azóta 3x megnézem, kit engedek közel magamhoz ÉS a jelenlegi párkapcsolatomhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!