Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért nem tudják még ők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem tudják még ők maguk sem, hogy mit akarnak?

Figyelt kérdés

Az teljesen nyilvánvaló, hogy így van. Igazából nincs is bajom ezzel, én nagyon jól kiismertem a női lelket, és sokszor még ők maguk is meglepődnek, amikor előbb kapnak saját magukkal kapcsolatban válaszokat, mint a saját agyukból. Pl. hogy ki iránt hogyan éreznek, meg már rég szerelmesek amikor ők még nem is tudják.

Az a kérdésem, hogy MIÉRT van így? Mi a háttere? A férfiak miért tudják általában pontosan?

2023. ápr. 18. 14:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
76%

A férfiak azt tudják, hogy egyszerre több nőt is simán meghúznának, semmi mást.

Ha szerelmesek is általában be vannak szarva az elkötelezettségtől, mert hogy nem élték még ki magukat, amikor az orruk előtt van az a nő, akiről álmodoznak, vagy szerelmesek.

A nők meg épp ezért nem tudják, hogy az a férfi megéri-e, hogy bele kezdjen valamibe, mert félnek a csalódástól.

2023. ápr. 18. 14:42
 2/16 anonim ***** válasza:
7%
Mert a férfiak sokkal inkább tudatosak és racionálisak mint a nők. A nők ösztönlények és kevésbé tudatosak. Jöhet a lepontozás...
2023. ápr. 18. 14:47
 3/16 anonim ***** válasza:
83%

2eske ezt honnan szívtad ki, a mütyürke agyából?

Épp fordítva van inkább, a férfiak a szexre hajtanak legtöbbször csak és a nő ennek a ténynek hatása alatt dönti el, hogy kivel is legyen együtt.

2023. ápr. 18. 14:49
 4/16 anonim ***** válasza:
87%
Linkelnél tanulmányt, kérdező?
2023. ápr. 18. 14:50
 5/16 anonim ***** válasza:
86%
Úgy beszélsz mint valami alsós gyerek.
2023. ápr. 18. 14:54
 6/16 anonim ***** válasza:
98%
Mennyire kell egoistának lenni ahhoz, hogy azt gondold jobban tudod mi zajlik a másikban? Nonszensz
2023. ápr. 18. 14:55
 7/16 anonim ***** válasza:
97%

"Az teljesen nyilvánvaló, hogy így van"

Oké Pistike.

2023. ápr. 18. 15:00
 8/16 anonim ***** válasza:
96%
Férfiakat kell leszopni és hagyni hogy a kukijukat a seggedbe tegyék. Akkor nem kell foglalkoznod a csúnya, buta nőkkel és méģ ki is elégülsz.
2023. ápr. 18. 15:06
 9/16 anonim ***** válasza:
89%

Nincs így, és rohadtul be is kéne fejezni az ilyesmik terjesztését, mert könnyen válhat zaklatás, bántalmazás melegágyává a dolog.

Nő vagyok és rohadtul tudtam mindig is, hogy mit szeretnék és mit nem.

Ennek ellenére én is bőven kaptam ebből a jelenségből. Megkaptam egyszer egy egész pszichoanalízist, hogy amiért nem volt jó kapcsolatom apámmal, zavaros a férfiképem, nem tudok kötődni, megijedek és pánikolok, amikor erős érzelmek vannak bennem, és a tinikori reménytelen szerelmeim csak menekülések voltak, hogy mondhassam, hogy voltam már szerelmes, de ugyanakkor meg nem kellett elköteleződni, kötődni. De sebaj, ő türelmes, megvárja, hogy csillapodjak, és segít feltérképezni az érzelmeim.

A valóság az volt, hogy a csávó egy ragacs volt, soha nem tetszett, de mivel tapadt, barátságig elmentem vele, de amúgy még külsőre sem jött be, a szexuális oldalam 100%-ig halott volt a jelenlétében.

Csak fiatalon féltem a határozott visszautasítástól, mindig csak szégyellősen mondtam, hogy bocsiiii, de nem, vagy ha nagyon rámenősködött a csávó, akkor azt mondtam, hogy egyáltalán nem akarok most kapcsolatot, mert volt pár olyan élményem, hogy ha megmondtam, hogy kifejezetten ő nem tetszik, akkor vagy begurult és rámömlesztette a dühét, esetleg fenyegetett, vagy elkezdte ezt a pszichoguru stílust, és szépen, kedvesen elmagyarázta, hogy de igen, valójában tök jók leszünk együtt, majd rájövök. Azóta már nem érdekel, elküldöm nem sértőn, de rideg stílusban bármelyiket, és visszaverem a parádézukat is.

Soha az életben nem volt olyan, hogy megijedtem az érzéseimtől, nem félek kötődni, nekem teljesen természetes, ha szerelmes vagyok, és az elköteleződés is az.

2023. ápr. 18. 15:13
 10/16 A kérdező kommentje:

Hát bocs 9es de én meghallgatnám és vszeg előbb hinném el a srác verzióját.

Ha nem volt jó kapcsolatod apáddal, akkor teljesen felejtős, hogy nincsenek kötődési problémáid és komfortos lennél ha erősen elkezdesz valaki iránt érezni. Érdemes lenne felkeresni egy pszichológust ha akarsz még tartós kapcsolatot.

2023. ápr. 18. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!