Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ebből lehet valami?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ebből lehet valami?

Figyelt kérdés

Egy nagyon érdekes lánnyal találkoztam az interneten, 3 hete megállás nélkül beszélgetünk. Sose kezdtem még így kapcsolatot rendesen furcsa hogy mindent érzésünket megbeszéljük pedig még élőbe nem láttam. Már azt is megbeszéltük hogy mi fog történni ha az egyik többet érez és azt is ha nem. Már arról is beszéltünk hogy reménykedünk-e hogy kettönk között alakul-e valami. Mind a ketten arra jutottunk, hogy "meglátjuk mi lesz" mert még nem láttuk egymást. Eddig nekem mindig úgy voltak kapcsolataim hogy találkoztam a lánnyal 2x és végül megcsókoltam és összejöttünk semmi ilyen megbeszélés nem volt hogy ki hogyan érez vagy ilyesmi. Most meg mintha mindent megbeszélnénk előre. Még csak nem is láttuk egymást de már arról beszéltünk hogy ha úgy alakul összejövünk akkor ki költözik kihez :D Szerintetek nem fura, hogy ennyire előre megbeszélünk mindent?

Egyébként már leszerveztünk egy találkozót. A lány 21 éves én pedig 28

2023. ápr. 17. 19:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Találkozzatok! Mindaz, amit addig csináltok, csak bohóckodás.
2023. ápr. 17. 19:51
 2/11 anonim ***** válasza:
45%
Kepcsere és tali, ez így 0.
2023. ápr. 17. 19:53
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
De nagyon furcsa és csak annak lesz rosszabb kettőtök közül akinél komolyabb érzelmek kialakulnak ha mégsem jön össze. Mert benne van. Jobb az ilyet hamar lezongorázni.
2023. ápr. 17. 19:55
 4/11 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem téged valaki nagyon nagyon átver. És nem az van a monitor mögött..
2023. ápr. 17. 20:00
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

És ennek mi értelme?

Álomba ringassátok magatokat mindketten, aztán személyesen meg lehet nem lesz semmi vonzalom?

És így lehet ám nagyot koppani.

Nem rosszból, de talizzatok minél előbb.

2023. ápr. 17. 20:02
 6/11 A kérdező kommentje:
Tudom hogy néz ki :D nem kell képcsere igazából mar egy csomó képet küldött magáról meg én is neki
2023. ápr. 17. 20:03
 7/11 anonim ***** válasza:
35%
Képen sem láttátok egymást? Ne haragudj kérdező, de nekem inkább ùgy tűnik, mint amikor két balek ismerkedik
2023. ápr. 17. 20:05
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Láttátok egymást képen ez oké, de teljesen más az, mint a személyes. Tényleg minél előbb találkozzatok, mert egyikőtök lehet nagyot fog koppanni, ahogy előttem is írták.
2023. ápr. 17. 20:08
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez rohadt beteg, és tinik csinálják ezt. Nagyon nőhiányos lehetsz hogy egy kislány így ámít téged. Tudhatnád hogy minden élőben dől el. Megszólal a tájszólásával, ő meg észreveszi a fülzsírt a füledben aztán annyi a mesének hogy ki költözik kihez. :D
2023. ápr. 18. 00:20
 10/11 A kérdező kommentje:
Igen, igazatok van. Tényleg fura ez az egész. Nem hiába éreztem én is.
2023. ápr. 18. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!