Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak ti hogy gondolkodtok ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ti hogy gondolkodtok ?

Figyelt kérdés
Adott egy ex akivel elég sokszor osszefutunk véletlenül, párszor egy helységben is vagyunk ahol elkerülhetetlen hogy ne lássuk egymást ( van sok kozos társaságunk). Egyik alkalommal annyira néz hogy már zavar , máskor pedig olyan szinten levegőnek néz hogy kellemetlen mindenkinek . Nem tudom hova tenni , jelentősége nincs igazából csak kíváncsi vagyok . Nem váltunk el haraggal egymástól es nem is friss ez a dolog kb 1 éve nem beszélünk . Csak Annyira mondjak hogy olyan mélyen megbantottam inkább levegőnek néz és ezért viselkedik így, és elgondolkodtató..
2023. ápr. 16. 23:43
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Nő vagyok. De: neked senki nem szólt, hogy sokk vagy? miért hozol egy másik embert ennyire kellemetlen helyzetbe? Neked nem volt gyerekszobád? nem érzed, hogy mennyire gáz amit művelsz?
2023. ápr. 16. 23:46
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Komolyan mondom, csak a kérdést olvastam, de te nem tudsz nőként viselkedni?
2023. ápr. 16. 23:47
 3/8 A kérdező kommentje:
🤣🤣🤣🤣🤣 csak hogy megnyugodj , nekem ez a társaság 15 éves barátságokbol áll. Tudta eddig is hogy hol töltom az estéket. Én évek óta osszejarok veluk , ő kezdett el utana odajarni ne hogy már én morzsolodjak le az ő kedvéért 🤣🤣🤣🤣 nekem volt gyerekszobam, neked gumiszoba kellene mert nem kicsit vagy bolond
2023. ápr. 16. 23:49
 4/8 A kérdező kommentje:

Jezusom 🤣🤣🤣 ez komoly h abból amit írtam ez jött le ???!!!!

Van baj a fejben . Nyugodt alvás érdekében írom le hogy tiszta legyen a GYEREKKORI BARATAIMMAL évek óta osszejarunk egy helyre EVEK OTA UGYAN ODA amit nyilván ő is tud. Szetmentunk utana fel évre kb ő csapódott az EN TARSASAGOMHOZ . Az meg hogy 1 utcába lakunk és néha napján találkozunk ne haragudjatok már meg hogy nem adom el a lakásom és koltozok el mert ti gáznak gondoljátok

2023. ápr. 16. 23:54
 5/8 anonim ***** válasza:
80%
Vele kellene megbeszélni. Így ismeretlenül csak annyit tudok mondani, hogy kellemetlen neki a helyzet, hogy összefuttok. De nem kell vele foglalkozni, majd lesz más mindkettőtöknek és úgy már kevésbé lesz kínos.
2023. ápr. 17. 00:00
 6/8 A kérdező kommentje:
Neki van más, engem meg ő teljesen hidegen hagy , én hagytam el . Ettől függetlenül az elején megvolt a jó kapcsolat , volt h neki kellett segíteni hívott engem és én is számíthattam rá de semmi több és semmi más. Utana Felszivodott én NYILVAN (hogyha valakinek nem lenne egyértelmű) nem kerestem semmilyen szinten sehol , aztán felbukkant azokon a helyeken ahol tudja megtalal. Nem akarok foglalkozni vele de kellemetlen hogy vágni lehet a feszültséget ha közeledik hozzam és nem miattam . Miután először megjelent én voltam az aki egy darabig nem ment mert elakartam kerülni a találkozást de mivel allandoan ott van , nem fogom ezzel a társasagommal az egyetlen közös programunkat lemondani azért mert ő ott van.
2023. ápr. 17. 00:08
 7/8 anonim ***** válasza:
37%
Senki sem mondta, hogy mondd le a programokat. Ez érthető. Ugyanannyi jogod van ott lenni, mint neki. A helyedben megpróbálnék vele beszélni, hogy mi ez a feszültség köztetek.
2023. ápr. 17. 00:14
 8/8 anonim ***** válasza:
55%
Csak felmérte ha akarna meghúzhatna e. Meg. Berakott talonba.
2023. ápr. 17. 05:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!