Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet ez a furcsa vonzalom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet ez a furcsa vonzalom?

Figyelt kérdés

Amikor tudod, hogy nem lehet, de érzel valamit. Nem szerelem hanem szimplán vonz maga az ember.

Mi lehet ez? Hogy lehet ezt a vágyat csillapítani?

Folyamatosan ez jár a fejemben ha hozzámér, ha meglátom. Egyszerűen kell, de rohadtul nem lehet

2023. ápr. 12. 09:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
De ha hozzader, lehet vonzódik ő is. Hogy látod? Nálunk így lett szerelem, ő is foglalt volt, együtt dolgoztunk. Egy idő után, nem tudta leplezni, hogy bejovok neki. Aztán szakított a palival, másnap már együtt aludtunk 😀
2023. ápr. 24. 21:59
 12/19 anonim ***** válasza:

De szépen fogalmazol, kedves Kérdező!

Nálunk ugyanez a helyzet.

Ha mint ember is vonzódsz hozzá, beszélnetek kéne szerintem. Ha szereted és tiszteled is, biztos nem véletlen: olyan ember lehet, aki megért és nem fog kinevetni. A beszélgetés segítene legalább továbblépni. Neki is segítene, hiszen ha ő az elérhetetlen, és vonzódik hozzád, akkor ő is szenved ám!

2023. ápr. 24. 22:36
 13/19 A kérdező kommentje:

Fogalmam sincs hogy ő vonzódik-e hozzám, szerintem szimplán csak közvetlen. Hogy deríthetem ki nagyon nagyon óvatosan, hogy mi a helyzet?

Nem mintha előrébb lennék vele, de nagyon érdekel.

2023. ápr. 25. 06:38
 14/19 anonim ***** válasza:

Megkérdezed boldog-e. Na jó, az elég meredek. ;-)

A "Hogy vagy"-ig már eljutottatok?

Mesélj magadról valamit, meglátod hogyan fogadja.

Kérj tőle valami apró szívességet. Elvileg ez előhozza a másikból a szimpátiát.

Vagy idd le magad, és ne gondolj rá egy kicsit. Utána hidd el, megkönnyebbülsz! Talán barátként fogsz tudni hozzá közeledni.

Milyen gyakran találkoztok?

2023. ápr. 25. 10:18
 15/19 anonim ***** válasza:
Elhívod külön programra. Ha elfogadja, akkor sanszos, hogy nem stabil a kapcsolata.
2023. ápr. 25. 10:57
 16/19 A kérdező kommentje:

Minden nap találkozunk.. Jóban is vagyunk.. Nagyon..

2023. ápr. 25. 11:22
 17/19 anonim ***** válasza:

Ha minden nap találkoztok, akkor #15-ös ötlete lehet a megoldás.

Hajrá, drukkolok! Mesélj majd!

2023. ápr. 25. 12:03
 18/19 anonim ***** válasza:
Az látszik egy nőn ha odavan érted... Hiába közvetlen. Én is közvetlen vagyok, de nyilván aki tetszik, annak a tarsagaban, már akad a nyelvem, meg benazok.😂
2023. ápr. 25. 13:58
 19/19 anonim ***** válasza:
Mi lett végül, kérdező?
2024. febr. 14. 02:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!