Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen korban illik már csajozni/pasizni? Mikor volt először barátotok/barátnőtök?
Az illem nem foglalkozik ezzel. Amúgy legelőször barátnőm 16 éves korom után volt, de ez ezelőtt 16 évvel történt. Add össze. :P
Mellesleg jól gondolom, hogy ütöd a 13 évet? Nem másért, csak a mai világban ez a téma valahogy a 12-13. év környékén kezd el rettentő fontos lenni.
Mai világba a huszonévesek cikinek tartják hogyha nincs párjuk (persze nem akarok általánosítani, és megsérteni senkit), pedig szerintem a csajozás, pasizás kora nálam olyan 16-18 év körül van, nem 12 meg 13..
Nekem 17 éves korom óta tart a kapcsolatom, 10 hónapja, most 18 vagyok, és 15 évesen még discoba se mehettem, de megköszönöm a szüleimnek, hogy ilyen nevelést kaptam.
Ez nem illem kérdése. Más tészta, hogy a mai fiatalok cikinek tartják, ha a 10-es éveik elején már nem bújnak ágyba valakivel...
Akkor érdemes elkezdeni, ha testileg, lelkileg és agyilag is érett vagy egy párkapcsolatra.
Ez nem illem kérdése, hanem érettség (agyi, lelki, testi).
23 évesen volt az első barátom, az első csók, az első szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!