Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a jó és a rossz oldala az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jó és a rossz oldala az egyedül élésnek? F26

Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy nem tudnék belemenni egy ilyen kapcsolatnak nevezett valamibe ahol 0-24-be legyen valaki akivel majd idővel valamiért össze kéne költözni. Nincs bennem egyáltalán semmi érzés, akarás vagy bármi arra, hogy valakivel együtt éljek. Kaptam már nem egyszer savazást amiért nem akarnék össze költözni egy lánnyal ha lenne egy de nekem így jó ahogy van aztán meg tegnap este feljött bennem, hogy vajon mi a jó és a rossz abban ha egyedül él az ember. Kíváncsi vagyok a válaszokra.

2023. ápr. 11. 05:33
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Az viszont igen jó kérdés,hogy én most aszexuális meg aromantikus vagyok e mivel nem tudom eldönteni,hogy alapból ilyen vagyok vagy idővel lettem ilyen annak a kettőnek köszönhetően.Az viszont igaz meg el is felejtettem mondani,hogy ennek a két példának hála akárhányszor meglátok egy lányt simán vagy olyan ruhábaakkor azonnal előjön bennem egy úgymond "rendszer" aminek hatására különböző kedvenc zenéim egyes olyan sorait mondom fel magamban amitől alapból libabőrös leszek akárhányszor meghallom és ezzel próbálom felejteni az adott látványt esetleg gondolatot egy lánnyal kapcsolatban.Miközbe meg ez az úgymond felejtés vagy elnyomás,eszembe van közbe,hogy nem akarok oda jutni mint azok ketten mivel alapból ők normális emberek és a mai világba ugye a normális embert a legkönnyebb palira venni mert ugye a dörzsölt embernek pont az olyan kell szóval normális létemre nem akarok ugyanabba esni.
2023. ápr. 11. 16:44
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Ja jo, hat akkor nem vagy az, szimplan felsz attol, hogy kikotsz egy szar kapcsolatban. Igazabol nem kotelezo kapcsolatban elni, mindegy milyen okbol nem akarod, de egyaltalan nem minden kapcsolat szar, meg az sem, ami esetleg veget er.
2023. ápr. 11. 17:43
 13/23 anonim ***** válasza:
65%

Egyedül élés.

Még a kifejezéstöl is hányingerem van, már annyira elegem van belőle.

Részemről az egyedül élésnek jó oldala nincs.

Rossz oldala. Na az már bőven van. Ugorjunk neki a listának.

1. Nincs meg az az érzés, hogy szeretni, és szeretve lenni.

2. Nemtudod megbeszélni a napi és a munkahelyi problémáidat senkivel.

3. Semmihez nincs az embernek kedve. Mindent csinál az ember, de csak muszájból kedvetlenül.

4. Nem tudsz normális programokat szervezni. Egyedül nem megyek se moziba, se a Margit szigetre, se strandra, se egy romantikus sétára, sehova.

5. Nincs szexuális élet, ami hatalmas tragédia.

6. Nem érzed a nő csodálatos illatát, kisugárzását a lakásban.

7. Nincs semminek igazán finom és jó íze. Semmilyen ételnek. Csak eszed, csak eszed, de pocsék íze van mindennek.

8. Nemtudod elkölteni a pénzedet, mert nincs kire. Az egy csodálatos dolog, amikor az álltalad imádott nőnek vehetsz valamit. Egy szép ruhaheműt, amiben tündököl, egy szép fehérneműt, egy csinos cipőt, stb. Egy csodálatos arany ékszert.

De ha befizetheted őt a fodrászhoz, körmöshöz, kozmetikushoz, pedikűröshöz, na az is csodálatos.

Mindegy, csak költeni keljen rá jó sokat, mert ettől lesz egy férfi igazán férfi.

Szóval összegzés képpen én azt mondanám, hogy egy társal az élet maga a mennyország, társ nélkül pedig maga a tüzes pokol.

Én ebben a pokolban élek már 3 éve, de már mindenem fáj, és lassan mindenem elégett màr.

De csak azért sem adom fel.

Most már csak azért sem.

2023. ápr. 12. 10:27
 14/23 anonim ***** válasza:
47%
13, a pénzköltésben tudunk segíteni 👼
2023. ápr. 12. 12:59
 15/23 anonim ***** válasza:
0%

13-as: szerintem mindenképpen megér néhány privát levelezést az, amelyben leírtad az elképzeléseidet a "mennyei" Nőről.

Nem ígérek egészen pontosan semmit, de MINDENKÉPPEN(!) keressük a kapcsolatot!

Megélhetési ügyekben. PÉNZMEGTAKARÍTÁSI(!) ügyekben - esetleg hosszabb távon is.

2023. ápr. 12. 13:15
 16/23 anonim ***** válasza:
48%

14-15.

Amit írtam, azt teljesen komolyan gondoltam, társkeresésben nem ismerem a viccet, mert az nagyon komoly dolog.

Őrületesen komoly dolog az, hogy az embernek legyen egy megfelelő társa. Ez iszonyatosan komoly és fontos dolog.

A pénz költésről csak annyit mondanék, hogy ez természetesen nem azt jelenti, hogy ész nélkül szórja az ember a pénzt mindenféle meggondolatlan hülyeségekre.

Viszont, ha valamivel sikerül örömet okozni egy álomnőnek, akkor az viszont jó, és szép dolog.

Minden nő álomnő, ha mi férfiak azt csinálunk belőlük.

Egy nő egy kapcsolatban lehet álomnő, és lehet boszorkány.

Ez attól függ, hogy a férfi mit csinál belőle.

A nő mindíg meghálálja ha a férfi szépen, nőként bánik vele és a tenyerén hordozza.

Kényezteti nap mint nap.

Ha egy kapcsolatban válásra, szakításra kerül sor, az minden esetben a férfi hibája.

13-as válaszadó voltam.

2023. ápr. 12. 14:43
 17/23 A kérdező kommentje:

Ahogy elolvastam mindkét válaszodat,úgy érzem muszáj kiadnom magamból a dolgokat,hogy az eszembe véssem.

Nos hát miért is gond az ha nincs szexuális élet?Elhiszem,hogy a mai tömegtársadalomban ez egy szabály,egy muszáj dolog de mindenki magam dönti el,hogy mit akar csinálni nem pedig a tömeg.Ami meg a pénzt illeti.Mi az,hogy nincs kire költeni?Olyanról nem hallottál még hogy spórolás?A mai világban főleg kell a pénzre vigyázni.Nézzél körbe micsoda árak vannak amik napról napra egyre feljebb mennek és még te akarsz nőre költeni.Aztán ami a legjobban felhúzott ez a "nő meghálálja ha a tenyerén hordozzák őket".Na ide figyelj kis komám most mondok neked olyat,hogy tuti nem fogod elhinni de szerintem senki se viszont ez a komoly szürke igazság lesz.

A két személy akikről korábban is beszéltem azok ugye nagybátyám és apám.Kezdem apámmal.Ő olyan szinten a tenyerén hordozza a redvás nőt,hogy engem szószerint kiüldözött otthonról amit apám szó nélkül hagyott majd idővel a nő hatására apával elhitette,hogy nagymamám csalt át engem és a mai napig ez van a fejében.Amíg otthon voltam az maga volt a pokol annak buzeráns nőnek hála.ALig volt mit ennem mert az a nő csak magára meg a kölkére költötte a pénzt amit apától sunyiba lopott.Úgy néztem ki mint az agárkutya.Csont és bőr volt az egész testem,lényegében csoda,hogy élek még sőt ha akkoriba nem döntök úgy hogy magamtól eljövök otthonról akkor most nem itt írnám ezt hanem a városi temetőbe lennének a hamvaim mert tuti biztos vagyok benne,hogy az a nő még a másik kipusztitásáról se mond le.A pláne meg az ha apám leesik a lábáról akkor hírtelen eltűnik a csoda és magára hagyja a szarban de érdekes mód miután felépült egyből megjelenik,hogy lelejmolja apától a pénzt.

Nagybátyám a másik.Ő konkrétan egy nála 17 évvel fiatalabb nőt pátyolgat aki most 30 éves létére életébe nem dolgozott csak más pasikkal tartatta/tartattja el magát még most is és ebbe a sorba most nagybátyám van soron.Akkora állat,hogy szószerint utalgatja neki a pénzt,tölti fel a kártyáját plusz olyan szinten hülyíti a nő hogy az aktuális hapsijának a telefonját is nagybátyámmal tölteti fel.Sőt annyira a "tenyerén hordozza" ezt a nőt,hogy még hitelbe is képes lenne úgy benne lenni,hogy egyedül fizetné a hitelt és még őket is eltartaná.Ezt pedig ha nem a saját szememmel olvastam volna akkor el se hiszem.Olyan nőről beszélünk aki már kétszer itt hagyta őt úgy hogy össze is voltak költözbe na meg ami eszembe jutott.A második összeköltözésnél nagybátyám csinált mindent.Vigyázott a gyerekre,csinált kaját,vitte őket ide oda,fürösztötte a nő 8 éves gyerekét stb.Ennyire a "tenyerén" hordozta.ÉS mivel hálálta meg?Azzal,hogy nagybátyámat a saját otthonába nem engedte be.Konkrétan bebocsájtást kellett az otthonába kérnie mert a pudvás dög egész nap csak döglött arra hivatkozva,hogy fáj a retkes feje ahelyett,hogy azt mondja bocsi de lusta vagyok.

Szóval igen.Hordozd csak nyugodtan a tenyereden az álom nőidet,költsd rájuk az összes létező pénzedet,nyald ki a seggüket meg mit tudom de azt fixen látom,hogy nagyon kapcsolat és nő függő vagy aki képtelen meglenni nő nélkül.Te vagy az élő példa a mai tömegtársadalom azon részének akik mindig azt hajtogatják,hogy muszáj,kell és alap dolog ez meg az.

Záráként ahogy itthon mondjuk:Majd én azt eldöntöm,jó?

2023. ápr. 12. 21:18
 18/23 anonim ***** válasza:
58%

Én elhiszem ezt a két hem túl szépvtörténetet, de azért azt tisztázzuk le, hogy ez azért eléggé szélsőséges eset.

Ne gondoljuk azt, hogy minden nő ilyen gonosz.

Képzeld el, hogy engem is kisemmiztek az előző kapcsolatomban, mégis hiszek abban, hogy vannak rendes kis nők is.

És képzeld. Megtudok lenni nő nélkül, mert 3 éve megszakítottam azt a kapcsolatot, és azóta még sajnis nem akadtam össze senkivel. Mondjuk csak 2 éve keresek, de már ez is nagyon hosszú idő.

Van, hogy éjszakákat nem alszok, mert annyira bánt a dolog. Kattog az elmém, lejövök és sétálok egyet éjjel 2- kor.

Látom a sötét ablakokat, és szinte àtlátok a falakon, és látom a boldog párokat, ahogy szunyókálnak, és sokszor érzem azt is, hogy éppen egymás karjaiban szeretkeznek.

Ilyenkor elgondolkodom, hogy milyen szuper szerencsések sokan.

Elkeserít a tény, hogy nekem miért nem adatik meg ez a határtalan nagy boldogság.

Ez van sajnos. Van akinek egy örök életre megadatik a boldogság, van akinek a nő az sajnos luxus.

Dehát tudom én. Az élet nem habostorta.

Én már egy szelet lekváros piskótával is megelégednék.

De természetesen ha te

nem szeretnél párkapcsolatot, én azt is tiszteletbe tartom.

13#

2023. ápr. 12. 22:03
 19/23 anonim ***** válasza:

Én egy baráti kapcsolatnak is nagyon tudok örülni!

Éppen tegnap volt lakógyűlés - és milyen SZERENCSE(!) - pont szem- és fültanúja volt egy halálos fenyegetésnek, amelyet régóta egy halálesettől feltehetően megzavarodott idős szomszédasszony intézett felém!

Mármint az a jóval idősebb Barátom - mint Férfi. Ő volt a közvetlen TANÚ!

Tizenhárom éve szenvedek már ettől a lakótól. Törvényszéki Bíró is észlelte ezt a helyzetet. (Lakást vett a felettem lévő emeleten az Asszonykájának.)

Ez egy nagyon Jó és Értékes Nő-Férfi Barátság! (Fizikális szintű kapcsolatunkat körültekintően titkoljuk.)

2023. ápr. 13. 04:35
 20/23 anonim ***** válasza:

19.

Ez tényleg nagyon jó, de akkor az utolsó mondatot szerint, kicsit huncutok vagytok ám, ami nagyon jó, hisz pont ez teszi izgalmassá a kapcsit. 😄😁

2023. ápr. 13. 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!