Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok ez a magasságkülönbség szerintetek?
Barátnőm (21) 158 cm magas, én 195 cm magas vagyok (22), vagyis van köztünk egy laza 37 centi.
Szeretem, életem szerelme és szerintem nagyon cuki, hogy ilyen pici, de kíváncsi vagyok, hogy külsős szemmel nem-e furcsa, az ekkora magasságkülönbség. Egyszer valaki (mondjuk kissé ittasan) be is szolt, hogy biztosan pedofil vagyok. Nektek mi a véleményetek az ilyen párokról?
Feláldozod utódaidat egy kis punciért, szomorú.
Fiaid 160-170 magasak lesznek, nem lesz párjuk, kihal a vérvonalad
Trollokkal ne foglalkozz, fölösleges idő és energia pazarlás. Megadod a neki járó pontszámot, a többit pedig a sorsra bízod.
SZerinted ki a franc érdekel a mások véleménye?
Ha ti szeretitek egymást, akkor miért zavar?
Alapjáraton nincs vele gond, az lenne a nagyon furcsán bizarr, ha te majd' két méteresen direkt az ilyen 140 centis lányokat keresnéd mindig. Legalább is szerintem. Azzal sem lenne úgy konkrétan baj, mert nyilván mindenkinek van egy ideálja, deee.. Na. Ez furcsa.
De most hogy pont ebbe a lányba szerettél bele, hát istenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!