Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/fiúk veletek is volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/fiúk veletek is volt már ilyen?

Figyelt kérdés

A tegnapi este folyamán elmentünk barátokkal szórakozóhelyre,nyílván egy kis italozás után felszabadultabban megy az ismerkedés.Volt ott egy nagyon szép,gyönyörű csinos lány,táncoltam körülötte,mondta is a barátnője viccesen nekem,hogy kapd már el.Nem is volt ezzel baj,táncolt velem,nyílván ment a taperolás,nyomta hozzám a fenekét,gondoltam ezek után,ha csókolózni szeretnék vele,nem fogja elutasítani nagy valószínűséggel,de mikor megölelt közben szegénynek olyan izzadtság szaga volt,hogy majdnem odahánytam... :/

Nagyon kár volt érte,mert tényleg gyönyörű volt,és mellé csinos is,de ez nekem nagyon illúzióromboló volt :(

Mással is fordult már elő ilyen?

Számotokra egy ilyen helyzetben mi lenne a normális reakció?

2023. ápr. 9. 12:38
 1/9 anonim ***** válasza:
5%

Akkor azért mondta a barátnője, hogy kapd el, mert ő is érezte és biztos szeretett volna fellélegezni egy picit.

Viccet félre téve: aki jól néz ki, az nem biztos, hogy ápolt. Akinél erős testszagot érezni, az már néhány napja nem tisztálkodott és ruhát sem sűrűn cserél.

Ha le nem is hányom, biztosan nem szertetnék egy ilyen lánnyal ismerkedni.

2023. ápr. 9. 12:49
 2/9 anonim ***** válasza:
Fentartanám vele a kapcsolatot. Alkalom adtán egy közös fürdés után szexelnék vele!
2023. ápr. 9. 13:03
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha beleívódik a bőrébe a szag, azt az se hozzá le, a megfürdik. Félóra múlva megint büdös volt. Az ilyen makacs szag legalább hónapok alatti túl ritka fürdés miatt alakul ki és hetek után talán elmúlik sztem, ha többször csutakol naponta.

Táplálkozásról is függ, minél több hús, annál budosebb testszag.

2023. ápr. 9. 13:05
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
A bugyiját szagoltad?
2023. ápr. 9. 13:08
 5/9 A kérdező kommentje:

#1 Lehet,ki tudja :P :D Hidd el én is elengedtem gyorsan...

#2 Szívesen kipróbáltam volna vele én is,de elég hamar elvette az egésztől a kedvem

#3 Elképzelni sem bírtam volna egyébként,hogy egy nőnek ilyen szaga is lehet,és sokszor ők szólják meg a férfiakat,hogy mennyire igénytelenek...

#4 Arra nem került sor

2023. ápr. 9. 13:23
 6/9 anonim ***** válasza:
63%

Azt, ugye, tudjátok, hogy egy szórakozóhelyen, ahol rengeteg ember egy kis, meleg helyre összezsúfolódva ugrál fel-alá órákon keresztül, az meg fog izzadni? 100%, hogy neked is lehetett volna érezni közelről az izzadtságszagodat, csak saját magán nem érzi az ember.

Az meg a másik, hogy ilyen helyeken szinte mindenki alkoholt fogyaszt, ami szintén nem rózsaillatú, amikor párolog az ember bőréből.

Ha egy lepra szórakozóhelyen szeretnél ismerkedni italozás és táncolás közben, akkor szokj hozzá, hogy ezek a dolgok ezzel járnak.

2023. ápr. 9. 15:34
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

Hogy te milyen okos vagy...

Szerintem mindenki ismerkedett már szórakozóhelyen, a nők többségének mégsincs disznóól szaga. Csak sok napos mozsdatlanság után (akkor viszont jól felerősödik), ellenben rendszeres tisztálkodésnál akkor sem bántóan kellemetlen, ha megizzadsz, sőt, sokaknak még izgató is, a pöcegödörszaggal ellentétben.

Le lehet pontozni, de az 1-es válaszban van az igazság.

2023. ápr. 9. 15:42
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
MoZSdatlanság, istenem... Én azért kíváncsi lennék arra a szagra. Nem vagy kicsit túlérzékeny? A hormonok izzadtsággal kombinálva ijesztőek tudnak lenni. Elég sokszor tapasztalom tesióra után, pont a középiskolás lányoknál.
2023. ápr. 9. 16:28
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Edzőben volt 1x egy ilyen lány hiába volt ápolt, ahogy mozogni kezdett brutál szaga lett.

Ezt kikéne vizsgáltatni hormon gond is lehet.

2023. ápr. 9. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!