Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az izmos pasik milyen csajokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az izmos pasik milyen csajokat szeretik?

Figyelt kérdés

A testalkatra értem, hogy a hozzájuk hasonló kigyúrtakat, a szálkásat, a sportosat, a nagyon vékonyat, a normál testalkatú lányokat, vagy akár duci (nem kövér) is bejönne nekik?

Kíváncsiságból kérdem.

2023. ápr. 9. 10:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
84%

10. Most azzal cseszted el hogy rosszat kívántál egy másik embernek, mert képtelen vagy elfogadni más ember véleményét. Te tudod, de előre szólok: minden amit kívánsz azt magadnak kívánod. Van egy jó hírem is! Ha egyszer rájössz hogy mindenki egy és ugyanaz,akkor megváltozik az életed.

Majd figyeld az életed, le fogsz döbbenni! :)

Én házas vagyok, és nem hagytuk el egymást senkiért sem. ;)

A szívből rosszat kívánás meg különösen erős karmát hoz létre, lehet benne nem hinni, de ettől a helyzeten nem fog változtatni. Annyiban megértelek, hogy nekem is idő kellett mire megértettem hogy mennyire egyszerűen működik az élet, bár ez az egyszerűség az egó szűrőjén keresztül baromi nehéz! Én szurkolok neked hogy majd egyszer megérted. :)

2023. ápr. 9. 13:03
 12/22 anonim ***** válasza:
71%
Olyat szeretnek, amilyet csak akarnak, mert mindenféle testalkatú nőt megkaphatnak.
2023. ápr. 9. 17:07
 13/22 anonim ***** válasza:
78%
12. Már akit, viszont abban igazad van, hogy nem az ember számít hanem a külsőségek. Itt már a férfiak és a nők is tárgyak, úgy is kezelik egymást. Jó a tested? Jó. Az enyém is. Oké, akkor dugjunk. Jobb esetben dugjunk rendszeresen.
2023. ápr. 9. 17:52
 14/22 anonim ***** válasza:
67%
Az izmos pasi nem egy személyiségi jellemző. A szereti viszont az. Avagy a kérdésed értelmetlen. Az izom a test része. A hozzáállás az elme része.
2023. ápr. 9. 19:43
 15/22 anonim ***** válasza:
9%

14. Ma már az izmosság egy identitás! Az izmos ember a sikeres, a férfias, a macsó, a tuti recept a bomba nőkhöz, a felsőbbrendűségi érzés megtestesítője, ő a főnök, ő előtte kell hasra esni, őt kell imádni, bálványozni. Szóval ezért akarnak a férfiak izmosak lenni, mert akkor ezt az identitástudatot felveszik, és emőgé bújva eljátszhatják az "istent". Na meg éreztetni a testi erejüket, ők azok akikkel nem jó újjat húzni, ők azok akik nagypofával leugathatnak bármit. Ehhez az identitáshoz elengedhetetlen a tetoválás is. Bááár, a tetoválás már hordozza a modern vagyok, laza, magas lovon ülök, én is a kemény emberek közé tartozom álarcot. Meg hát már a tetoválás nélkül a legtöbb helyről már kinéznek az emberek. Tehát az izomzat és a külső olyan mint a madaraknál a tollazat. Már távolról hírdeti a személyt, hogy ő bizony sokkal több mint a vetélytársai, szóval neki kijárnak az előnyök, mert ha nem csúnyán elbánik veled! :D

Főleg ha még van milliméterre, körzővel és derékszöggel kimért napi rendszerességgel nyírt szakálla is! Na ez így egyben már Cassanova, Mike Tyson, Don Corleone és Bill Gates egyben. Mint mondtam, egy ekkora emberrel nem lehet már packázni, és alap hangon az összes bugyinak le kell csúszni pusztán már a neve kiejtésétől is! :)

2023. ápr. 9. 22:15
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Én pl. kimondottan a ducikat. Szeretem, ha egy csajon bőven van mit fogni.

25f

2023. ápr. 9. 23:01
 17/22 anonim ***** válasza:
82%
#15 az összes testépítős sztereotípiát benyalta és ideokádta.
2023. ápr. 9. 23:32
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
17. Azt hiszem anyukád szokott okádni, bár ezt neked jobban kellene tudni. 22 évig dolgoztam sport területen, bejártam a fél világot. Ha van kérdésed szívesen válaszolok. A '80-as ébvektől kezdve benne voltam a testépítésben, talán tudom hogy honnan kezdődött, és mi az ami ma van. Mielőtt véleményt... hogy is mondtad... ja mielőtt véleményt okádsz(volt kitől tanulnod), először legyél már tisztában azzal, kibe állsz bele. Jó oké, egy aninymitás mögé bújva kemény legénynek hiheted magad. Várj, kitalálom! Konditerembe jársz, nyomod a 125gramm rizs + 90gramm csirkemell kombót? Igazából nem izgat, csak hoztad a "sztereotípiát".
2023. ápr. 9. 23:38
 19/22 anonim ***** válasza:
43%
Oke boomer
2023. ápr. 9. 23:42
 20/22 anonim ***** válasza:
47%

Nagyon laza vagy, ideje is volt már használni a "boomer" szót, ezzel most nagyon belém tapostál! :) Tudsz még valamit angolul? Az most nagyon trendi, de ha nem haragszol én komolyabb nyelvnek tartom a magyart, mondom ezt úgy hogy folyékonyan beszélek angolul. Tudod magyarnak születtem, magyar fórumon vagyok.

Egyébként szevasz, amit akartam elmondtam, majd idővel felnősz te is. Ha meg nem, majd megérzed.

2023. ápr. 9. 23:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!