Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy tűnik elegem van a nőkből....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy tűnik elegem van a nőkből. Közel 60 évesen megint párkeresésben vagyok. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Elegem van, hogy mindegy mit csinálok én vagy a gonosz. Ha valamit egy barátnő mond, az szent, hiába mondom, hogy baromság. Elegem van a folyamatos hisziből.

Hogyan lehet begb@zulni?

Pillanatnyilag a férfiak felé semmilyen vonzódásom sincsen, az érintésük (még a kézfogás is) ellenszenves, azonban úgy látom, hogy nővel működő kapcsolatot kiépíteni teljesen esélytelen.

Van valakinek tapasztalata?

2023. ápr. 8. 09:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Olvasgasd a Felnőtt párkapcsolatok és a Szexualitás kategóriát. Van anyag bőven.
2023. ápr. 8. 09:48
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Élj egyedül. Nincs az sehol törvénybe iktatva, hogy össze kell béklyózni magát az embernek másokkal.
2023. ápr. 8. 10:01
 3/13 A kérdező kommentje:
Ez is felmerült
2023. ápr. 8. 10:05
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Kíméld meg magadat és a nőket is ettől az újabb loop-tól, és próbáld meg kitalálni az aktuális nekifutás előtt, hogy mitől hisztisek veled állandóan.
2023. ápr. 8. 10:06
 5/13 A kérdező kommentje:

1., Nem csak velem hisztisek. Nem egy olyan munkahelyi szitut láttam, ahol a kolléganők leüvöltötték a főnöküket (kollektíven), mert meg merte kérdezni, hogy kész lesznek-e határidőre.

2., Velem azért mert nem vagyok elég domináns, nem üvöltöm le a fejüket az első alkalommal, amikor beprbálkoznak

2023. ápr. 8. 10:24
 6/13 anonim ***** válasza:
86%

60 évesen egy tini szintjén vagy.

"elegem van a nőkből"

Ha eleged van belőlük, akkor miért keresel társat? Ellentmondasz magadnak 2 mondaton belül.

2023. ápr. 8. 10:29
 7/13 A kérdező kommentje:

A gondolatmenet:

Elegem van a folyamatos hisztikből

Ha lehet, még szeretnék társat

2023. ápr. 8. 10:47
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Te még szerencsés vagy, neked nem a férfi hisztit kell elviselned.
2023. ápr. 8. 11:19
 9/13 anonim ***** válasza:
Milyen hisztikre gondolsz kérdező?:)
2023. ápr. 8. 15:24
 10/13 anonim ***** válasza:
Mindenki hisztizik. Olvasd csak a homo vagy a bi részleget. Egy homo hiszti pontosan ugyanaz, mint a hetero. Ez rossz irány:)
2023. ápr. 8. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!