Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem jött haza a párom este?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jött haza a párom este?

Figyelt kérdés

Nem reagált még, elmentek kollégákkal inni, mert ünnepelték valakinek az előléptetését, aztán éjfél óta elérhetetlen volt kb. (Eleve este mentek, szóval kb 9-re.)

Mire van nagyobb esély, hogy valakinél ott aludt, vagy holtan fekszik valahol mert részegen elaludt az utcán es megfagyott? Most nem az a kérdés, hogy megcsalt-e, mert inkább az legyen, minthogy megfagyott hajnalban, de mire van nagyobb esély? Meddig kéne várnom, míg a kollégáin keresztül keresem?

Nem jellemző rá, hogy kimaradjon egész éjjelre szó nélkül és soha nem iszik annyit, hogy ne tudjon hazajönni, nem valami alkoholista trógerről van szó, ezért sem értem, mi van.

2023. ápr. 7. 08:37
1 2
 1/14 Noren1989 ***** válasza:
98%

Egy havernál alszik, KO-ra itták magukat hajnal 2-re és beszédképtelen állapotban van.

Délre bebootol és megjelenik a semmiből.

2023. ápr. 7. 08:40
 2/14 A kérdező kommentje:
Mindegy, épp most írt, hogy kinél van. Csak azt nem értem, miért nem lehet szólni előre, vagy ha van bárki a társaságban, aki elég józan egy Messenger üzenethez, az megírja. Ismerem a srácot is, akit ünnepeltek, át szoktak jönni néha a párjával hozzánk is.
2023. ápr. 7. 08:47
 3/14 anonim ***** válasza:
93%
De a havernak honnan kéne tudnia, hogy téged tájékoztatni kellett volna? Nem tudom, mennyire közeli viszony, de nem vágom az összes ismerősömről, hogyha mondjuk nálam kötne ki tök részegen, akkor kell-e szólni a párjának, anyukájának, akárkinek, vagy sem.
2023. ápr. 7. 08:54
 4/14 A kérdező kommentje:
Mondjuk szerintem elég logikus, hogy haza kell szólni, ha nem otthon alszol. Pláne, ha ez nem szokásod egyébként, mert mindig hazajössz. Nem is arról volt szó, hogy valahol a búbánatban lettek volna és a kolléga közelebb lakik. Belvárosban voltak és mi lakunk közelebb. :D
2023. ápr. 7. 08:59
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Én a haverról írtam, hogy ő feltétlenül tudja-e a párod szokásait, hogy mindig hazamegy, sose marad ki, és te ilyen esetben aggódhatsz. Bocsánat, hogy nem vagyok képben vadidegeneket illetően, mennyire szoros köztük a kapcsolat, miket tudnak egymásról. Alapvetően viszont nyilván a párod dolga egy esetleges kimaradásról tájékoztatni, vagy mondjuk kevésbé berúgni, hogy haza tudjon menni.
2023. ápr. 7. 09:12
 6/14 anonim ***** válasza:
34%
A haver valószínűleg nem tudja, hogy a párod párja egy sárkány.
2023. ápr. 7. 09:14
 7/14 A kérdező kommentje:
Biztos tudja, mert 90%-ban vele szokott elmenni és nem ott alvás a vége. De persze, nem az ő dolga szólni.
2023. ápr. 7. 09:19
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

"vagy ha van bárki a társaságban, aki elég józan"

Nem volt

2023. ápr. 7. 09:22
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert részeg volt nagyon, azért.
2023. ápr. 7. 09:58
 10/14 anonim ***** válasza:
29%
Biztos felszedett egy csajt piásan. 😉😀 Amùgy, tudod kinek kellene ilyen hapsi....
2023. ápr. 7. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!