Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Duci, vekony, Köver, modell alkat...mi az ami a többseget vonzza? Ferfiaknak szol a kerdes
Sziasztok.
A multkor beszelgettem egy baratnommel es szoba jött a külsö, az alak.
En ugy gondolom a vekony, sportosabb lanyoknak mindig több eselye van baratot talalni. A baratnom teljesen az ellentetet mondta.
En a sajat tapasztalatomat tudom csak mondani, voltam Tini koromban 60 kg 165 cm-nel , aztan 45 kg 165 cm-nel voltam terhesen 68 kg is es most 50 kg vagyok.
Mindig az volt a benyomasom tapasztalatom amikor karcsu voltam sokkal nagyobb figyelmet kaptam. a ferfiak bokoltak, megneztek a nok megneztek vagy mondtak is de csini vagyok...
a paromat is vekonyan ismertem meg, aki persze ugyanugy szeretet ducin, terhesen de tudom hogy most sokkal jobban szereti az alakomat.
A baratnom azt allitja a duci emberek viccesebbek, lazabbak (mert pl nem stresszelnek a kajan...) es a vegen mindig boldogabb egy ferfi egy duci novel mert "otthon" erzetet ad....
nemtudom...ti hogy alltok ehhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!