Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Duci, vekony, Köver, modell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Duci, vekony, Köver, modell alkat...mi az ami a többseget vonzza? Ferfiaknak szol a kerdes

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A multkor beszelgettem egy baratnommel es szoba jött a külsö, az alak.

En ugy gondolom a vekony, sportosabb lanyoknak mindig több eselye van baratot talalni. A baratnom teljesen az ellentetet mondta.

En a sajat tapasztalatomat tudom csak mondani, voltam Tini koromban 60 kg 165 cm-nel , aztan 45 kg 165 cm-nel voltam terhesen 68 kg is es most 50 kg vagyok.

Mindig az volt a benyomasom tapasztalatom amikor karcsu voltam sokkal nagyobb figyelmet kaptam. a ferfiak bokoltak, megneztek a nok megneztek vagy mondtak is de csini vagyok...

a paromat is vekonyan ismertem meg, aki persze ugyanugy szeretet ducin, terhesen de tudom hogy most sokkal jobban szereti az alakomat.

A baratnom azt allitja a duci emberek viccesebbek, lazabbak (mert pl nem stresszelnek a kajan...) es a vegen mindig boldogabb egy ferfi egy duci novel mert "otthon" erzetet ad....

nemtudom...ti hogy alltok ehhez?

2023. ápr. 3. 11:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Mondjuk aki azt írja, hogy vékonyan több figyelmet kapott az kicsit csalóka is mivel ha valaki lefogy akkor általában magabiztosabb is lesz ezáltal és az önbizalom vonzza az embereket. Ismerek vékony lányt is aki önbizalomhiányos és emiatt nem nagyon tűnik fel senkinek. Most én is lefogytam vagy 10 kilót (63-ról 53-ra, tehát épp csak túlsúlyos voltam előtte) és én is úgy érzem, hogy nyitottabbak felém az emberek, de a barátom mindig azt mondja, hogy ez csak a kisugárzásom miatt van mert eddig is jól néztem ki. Én is sokkal jobban merek kezdeményezni, rámosolyogni másokra mert már nem érzem magam rondának.
2023. ápr. 8. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!