Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok Nektek mi a véleményete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok Nektek mi a véleményetek a spermáról? Én undorodok tőle -pedig a barátom szeretné ha szeretném- L/21

Figyelt kérdés
2010. okt. 7. 21:48
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
63%
Vajon ő szeretné? Egyszer kérd meg, hogy minimum kóstolja meg.
2010. okt. 7. 21:49
 2/27 anonim ***** válasza:
A pasid undorodik a nedvektől odalenn? Pedig gyanítom te is szeretnéd, hogy szeresse :)
2010. okt. 7. 21:51
 3/27 anonim ***** válasza:
Nem undorodok tőle, egyáltalán nem zavar, ha a párom rám élvez, vagy ilyesmi, de nem nyelem le, és kóstolgatni sem szoktam - annyira nem vagyunk jóban :) Szerencsére a párom nincs ráállva erre a "nyeld le" divathullámra , nem akar a számba élvezni, így nincs ilyen gond - ha nagyon szeretné, valószínű érte kipróbálnám, de egyeznek ez igényeink ilyen téren is.
2010. okt. 7. 21:56
 4/27 anonim ***** válasza:
Én lenyelem a barátomnak, a hajamon meg a fejemen kivül mindenhova élvezhet, nem undorod tőle. Megis hálálja.:)
2010. okt. 7. 22:09
 5/27 anonim ***** válasza:
40%

21:51-nek van igaza ...

nyelni kell és kész, nincs abban semmi undorító, pontosabban már elnézést de sztem valami gáz van, ha valaki nem élvezi, hiszen hozzá tartozik az egész szex élvezetéhez, nagyon sok srác pl jobban imádja ha a csajszi lexopja végig, rendesen, lenyelve, mint egy közösülést

2010. okt. 7. 22:17
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom miért kell azt mondani, hogy aki nem nyeli le, azzal valami gáz van! Teljesen egyénfüggő, ki hogyan-s mit szeret, de ettől nem kell senkit sem leírni, vagy nem normálisnak titulálni!

Sarkítva ez olyan, hogy aki pl. a rántottcsirkecombról nem rágja le a porcot, és nem szereti, akkor azzal gáz van.... mindegyik normális, olyan párt kell találni, akivel egyeznek az igények.

2010. okt. 7. 22:21
 7/27 anonim ***** válasza:
90%

22:17es, igen szar szexuális életed lehet, ha "kell és kész"-ből áll. Miért kéne, ha nem szereti? Ennek nem arról kéne szólnia, hogy egymásra erőltetik az akaratukat.

Én próbáltam lenyelni a páromnak, nem ment. Fuldokolni kezdtem, folyt mindenhová, ő meg annyira aggódott értem, hogy nem tudta rendesen elengedni magát. Egyikünknek sem volt jó.

Srácok, javaslom, hogy mielőtt ilyesmit akarnátok a barátnőtöktől, próbáljátok ki ti (és nem, a pohárból megiszom dolog még mindig nem annyira rossz, mint amikor tele van mellé a szád, és a torkodra lőnek).

2010. okt. 7. 22:24
 8/27 muffinka ***** válasza:
75%

Miért kell attól undorodni? Ha ő kielégít orálisan, neked kutya kötelességed azt viszonozni.

Próbáld ki és meglátod tetszeni fog. 22l

2010. okt. 7. 23:05
 9/27 anonim ***** válasza:

Ilyen az élet... én pl nem várnám el a nőmtől, hogy le cirmantson, de viszont én szívesen kinya...

de sajnos szingli vok. 20f

2010. okt. 7. 23:24
 10/27 muffinka ***** válasza:
33:24-nek. Ja most ezt gondolod, de amint lehetőséged nyílna rá elvárnád a nőtől. Idővel úgy éreznéd, hogy csak te adsz, de nehogymár ne akard azt, ami jó.
2010. okt. 7. 23:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!