Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én vettem úgy észre hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vettem úgy észre hogy a külföldi lányokkal könnyebb ismerkedni?

Figyelt kérdés
Nem azt mondom hogy 100% siker meg náluk a legnagyobb csöves is talál párt. Egyébként művelt lányokról van szó, itt járnak egyetemre, de random túristákkal is volt már alkalmim. Mintha sokkal jókedélyűbb, nyitottabbak lennének, egyiknek se voltak nagy elvárásaik, pl. mindig tiltakoztak hogy ne fizessek nekik (nyilván nem hagytam). Semmi flegmaság ilyesmi amit sokszor magyar lányoknál tapasztalok, pedig igazán jól néztek ki, sokszor egy itteni lány aki meg enyhén szólvan nem túl dekoratív egekben van az egója.

2023. márc. 30. 16:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Azért ebben a "külföldi jobb" dologban mindig van egy jó adag romantika is.

Férfiaknál/nőknél vegyesen megfigyelni, hogy a hazai potenciális párokhoz másként állnak, mint az egzotikus külföldiekhez (azaz, nem erőszakos a pasas, hanem férfias, mikor közli a csajjal a török srác, hogy hol a helye, meg nem k'rva a csaj, csak nyitott, amikor minden szembejövővel lefekszik, és millió társa).

Másrészt rengeteg legenda is kötődik a külföldiekhez (elég megnézni itt a GYK-n, hogy beszélnek az ázsiai csajokról a srácok, és mennyire tévednek velük kapcsolatban).

Ez amúgy mindig is így volt, már a 80-as években ment a balatonon, hogy az olasz pasi az hűhahűde, pedig ugyanúgy csak le akarta varrni a csajt egy estére, mint a magyar, de az olasz egyéjszakás más volt, mint a magyar.

2023. márc. 31. 08:03
 12/15 anonim ***** válasza:
76%

8as vagyok. Én kinn élek már Ausztriában és nem, nem török vagy arabra gondoltam.

Teljesen más a mentalitása a többségnek.

2023. márc. 31. 08:17
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

12: Olyan gimibe jártam, ahol kiemelten tanultunk nyelveket, és nagyon sok évfolyamtársamnak van külföldi férje/felesége (sőt, elég idős vagyok hozzá, hogy már exek legyenek sok esetben a külföldiek).

Hidd el az olasz, a francia, a spanyol, a német, a britt párokat ugyanúgy köülveszi a misztikus, egzotikus burok, mint a törököt, meg az egyiptomit.

A spanyol srác ugyanúgy temperamentumosnak volt nevezve, mikor ordított mindenki előtt a csajjal (mint a török, aki meg közölte, hogy a csajnak a konyhában a helye), és mindig közös volt az ilyen szotikban, hogy ugyanazokat a tulajdonságokat a magyar srácoknak nem nézék el.

Millió ilyen sztorit tudok mesélni, hogy a magyar az mulya, amikor csetlik-botlik, a külföldi meg milyen cuki művészlélek, vagy az egyik srác felesége azért nem fekszik le vele 5 éve, mert milyen ártatlan szűzies, ahogy az ő népénél szokás, a magyar csajt már rég kivágta volna...

2023. márc. 31. 08:24
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

De amúgy nem csak mi Magyarok vagyunk ilyenek. Dolgoztam pár évet külföldön, és Nyugat-Európában ugyanez megy, mert milyen egzotikus, milyen különleges, milyen más a másik országból származó, és mennyire más, mint a hazai.

Csak ott nem az osztrák/német/svájci srác volt a menő, hanem a magyar, a szerb, meg persze az örök sláger mediterrán férfiak/nők, ők úgy tűnik mindenfelé kelendőek.

(sajnos sosem éltem déli országban, így nem tudom, hogy az olasz/spanyol/portugál/görög nők és férfiak kire mondják, hogy más, hogy jobb :))

2023. márc. 31. 08:26
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Ők még a földön élnek, és nem a 10 pontos tökéletes férfiakat keresik.

Emiatt szerencsére sikerrel is járnak.

2023. márc. 31. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!