Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerinted ciki fent lenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted ciki fent lenni Tinderen?

Figyelt kérdés
2023. márc. 30. 08:59
1 2 3 4 5
 31/42 anonim válasza:
100%

Huha, érdekes, ami itt megy :D

Nem is mondom el inkább a véleményem azokról, akik szidják az LMBTQ-t, mert nem erről szól a kérdés…

18 alatt ciki fent lenni, nem annak a korosztálynak való, pedig nekem is sok kiskorú ismerősöm van fent. Afelett egyáltalán nem gáz.

2023. márc. 30. 16:47
 32/42 Gymnospermatophyta ***** válasza:
100%

Annyira szerintem se gáz, főleg ha megadod mit keresel és az olyan, hogy nem szégyelni való. Ha alkalmit adnék meg, akkor inkább bennem lenne az, hogy jajj nehogy meglássanak... de máskülönben a barát vagy kapcsolatkeresés nem gáz dolog. Lehet az alkalmi sem az, csak így ismerősi körben mégis az lehet.

Viszont ha véletlen jobbra húzol valakit, akit ismersz... gondolj arra, hogy az azt jelenti, hogy Ő is fenn van. :) Szóval ha neked gáz, hogy fenn vagy, akkor neki is. (de talán ha így gondolná nem is lenne ott)

2023. márc. 30. 16:54
 33/42 A kérdező kommentje:
Na csak vannak itt értelmes választ adni tudó emberek is. 🙂
2023. márc. 30. 17:30
 34/42 anonim ***** válasza:
100%
Én szivesebben ismerkedek valakivel, aki nincs fenn. Eltudja venni a kedvem.
2023. márc. 30. 20:31
 35/42 anonim ***** válasza:
100%

Nem is az, hogy ciki vagy nem ciki. Akinek jól esik hajrá.

Nálam viszont lánynál kizáró ok, az már egyszer biztos. Én se használom. Sokan nem párkeresésre használják, meg aki egy kép alapján pofára eldönti, hogy szimpatikus-e neki a másik, az nekem alapból nem is lenne szimpatikus. De nyilván ebből adódóan akik más célra használják, ott praktikus tud ez lenni.

Számomra az a helyzet, hogy csak a szex egy ismeretlennel nem nagy élmény. Amit én szeretek ahhoz kell már bizalom is. Így tényleg semmilyen téren nem is vonz a dolog, meg olyannal se kezdenék akinek ez kell.

Nyilván nem ítélem el azokat sem akik használják, csak akkor mi nem egymást keressük, ennyi az egész.

2023. márc. 30. 20:33
 36/42 anonim ***** válasza:
72%
Nem ciki, de gyakorin menőbb lenni 😃
2023. márc. 30. 20:40
 37/42 Gymnospermatophyta ***** válasza:
100%

35:

A valóságban, ha nem ismersz valakit, de sokszor látod, mi alapján döntöd el, hogy szeretnél vele ismerkedni? Valószínűleg az alapján, hogy tetszik (külsőre). Meg max kisugárzás ami hozzáadódhat élőben. De a Tinderen vagy online is ennyi van: külső és érdeklődési körök, amiket meglehet adni. Ez alapján döntöd el, hogy érdekel-e a másik annyira, hogy jobbra húzd és esetleg megismerd jobban.

Tehát, hogy szimpatikus-e összességében az nem a képek alapján dől el, hanem a későbbi beszélgetés során, találkozók során. És majd kiderül, hogy szeretnél-e többet vagy sem. A kép csak az első löketet adja meg, hogy külsőre tetszik-e annyira, hogy eltudj vele képzelni kapcsolatot. (Ez van akinél élőben jobban működne, mert pl. nem fotogén vagy mint említettem a kisugárzást nem igazán tudják átadni az állóképek) Ezt egészítik ki az érdeklődések, tevékenységi körök. Ott is lehet szűrni, hogy egymást keresitek-e vagy tök más körökben mozogtok.

Azt szerettem volna mondani, hogy ennél szerintem összetettebb és nem annyira rossz csak... más. A külső pedig általában így is úgy is szokott számítani. (De biztos van, akinél kevésbé.)

2023. márc. 31. 00:25
 38/42 anonim ***** válasza:
100%

37#

Teljesen igazad van,meg az is fontos, azt kihagytad,hogy szeresse lenyelni

2023. márc. 31. 08:46
 39/42 anonim ***** válasza:
100%

Én olyan vagyok akinél a külső hátrányba szorul. Nincs női ideálom. Ha valakire ránézek és nem fog el az undor, akkor ott lehet akármi is a későbbiekben. Lányt meg úgy "választok", hogy sokszor nem is annyira a külső, hanem valamilyen tulajdonsága kelti fel a figyelmem első körben. Lehet ez akár a stílusa is. Konkrét példa:

Megismerkedtem egy lánnyal úgy, hogy elkezdtünk beszélgetni. Voltak nagyon aranyos vonásai, amik felkeltették a figyelmem. Ez a külsején semmilyen formában nem nyílvánult meg. Sőt, kép alapján hagytam is volna. Nem is volt olyan sok közös témánk, mint a korábbi exeimmel. De volt annyira aranyos, hogy szívesen beszélgettem vele. Mikor feltette a kérdést, hogy mi lenne, ha... Csak azért bólintottam rá, mert aranyos volt. De előtte vagy 2 hónapig csak beszélgettünk napi szinten. Majd még utána 3 hónapig csak találkozgattunk és nem volt semmi "olyan".

Sokan már ezt se nagyon tudják elképzelni, hogy hónapokig csak ismerkedés és semmi más. De számomra ez kell. Szeretem megismerni a másikat, jó az, ha már van egy kölcsönös bizalom. Meg vannak egyéb igényeim is, amiket nem árt átbeszélni előtte és nem pl az van, hogy jobbra húzom, 2 óra múlva tala és már megy minden is. Nem ítélek el ilyen téren se senkit. Akinek ez kell hajrá, tényleg szíve joga. Nekem másabbak az igényeim. Ez nem azt jelenti, hogy én jobb/rosszabb lennék, mint mások. Mi emberek különbözőek vagyunk, ez van ahol jó és van ahol rossz. Rossz például az, hogy ezen az oldalon is sokaknak attól lesz jobb a napja, hogy beszólhatnak másoknak, nekem pl attól, ha valaki miattam mosolyog, ha picivel is jobb napot szerezhetek valakinek.

De tényleg az, hogy ki hogyan ismerkedik, ki mire vevő (legális keretek között), az az egyéni ügye és lesz olyan aki szintén arra vevő. Nincs olyan, hogy ciki.

Én biztos nem tudnék dönteni egy kép alapján. Élőben sem tudok az alapján lányt választani, hogy hogy néz ki, vagy hogy van tippem a személyiségére. Jobban meg kell ismernem ahhoz, hogy egyáltalán lássak benne annyi fantáziát, hogy elkezdjek vele ismerkedni. Mint mondtam külsőre nekem esetem nincs, számomra a belső dönti el a kérdést. Csak egy képet látva nem tudnék semmilyen döntést hozni, hiszen nálam az nagymértékben semleges.

2023. márc. 31. 11:17
 40/42 Gymnospermatophyta ***** válasza:
100%

38: Nem, az egyáltalán nem fontos:D De kinek mi.

39:

Igen, mint mondtam példának a kisugárzást lehetnek olyan tulajdonságok - van is, sok - amiket a képek nem adnak át. Sőt, ezek lehetnek olyanok is, amik döntő tényezők adott esetben. Egyébként nem kell feltétlen ott sem 2 óra múlva találkozni, van amikor nem is lehetséges, teszem azt a távolság vagy más elfoglaltság miatt. Simán lehet előtte napokat beszélgetni vagy amennyire igénye van az embernek és mindketten úgy szeretnétek - működhet ez is. Természetesen normális esetben először megismeritek egymást, ezért az ismerkedés. :) Találkozás alatt is csak beszélgetést, ismerkedést értek, nem a "minden is"-t.

De igen, mindenki másképp működik. Nálam jobban számít a külső, mint Nálad, én el tudom az (és egyéb apró dolgok, mint pl. stílus) alapján dönteni, hogy szeretnék-e vele ismerkedni és ha belsőleg is bejön és Neki is én, tök jó. Rám tipikusan igaz ez a külső megfog belső megtart dolog. Mindkettő számít. Nem vagyunk egyformák, és ez így van jól. :)

2023. márc. 31. 16:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!