Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 5 év korkülönbség sok?
Én vagyok 18 fiú, a csaj 23-24, bár én kevesebbnek néztem, és azon aggodalmaskodik hogy túl fiatal lennék hozzá. Bár alapvetően szexkapcsolatról lenne szó, mondtuk hogy előbb megismerkednénk ilyesmi, nem zárkózunk el semmitől. Amúgy nem magyar a csaj szóval így még viccesebb a szitu.
Ti mit gondoltok?
"Tanulhatsz egy nálad tapasztaltabb lánytól. Ami majd jól fog jönni, ha párt keresel. Rajta különösebb kockázat nélkül gyakorolhatsz."
LOL :D :D :D
Neked sem volt még szexkapcsolatod ugye?
Tudod, pont egy párkapcsolatban lehet gyakorolni, bénázni kockázatmentesen, mert elnézi a csaj.
Egy szexkapcsolat egy dologról szól, hogy jól megdugod/kinyalod, ha bénázol, maszatolsz, nem adod meg neki, amire vágyik, akkor 2 percen belül vége a szexkapcsolatnak, majd keres olyat, aki tudja, hogy mit kezdjen vele.
Az ilyen csaj nem szerelmes, hogy a puszta jelenléted kielégítse, és "majd belejössz", meg "majd összecsiszolódunk"
Ebben a korban nem igazán, de csajnak már elég sok tapasztalata van.
Te még tanulsz.
Szexkapcsolatnál miért lenne sok? Nagykorú, ő is akarja, mi más számít? Ha vonzodtok egymáshoz, egészségetekre!
Ha pedig ő az első számodra és ezért töketlenkedsz, akkor döntsd el, hogy szexkapcsolatban akarod elveszíteni, avagy inkább lassabban haladva egy normális párkapcsolatban.
#15 szó se róla, voltam már nála idősebbel is csak kiváncsi voltam mit gondol a közvélemény.
Nagyon kedves amúgy, csak volt néhány negativabb élmenyem futó kapcsolatokban, de ez lehet annak kovetkezmenye ők nem bi lányok voltak nem is dominánsak ami nekem fontos, ő pedig ilyen.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!