Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek 5 év korkülönbség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 5 év korkülönbség sok?

Figyelt kérdés

Én vagyok 18 fiú, a csaj 23-24, bár én kevesebbnek néztem, és azon aggodalmaskodik hogy túl fiatal lennék hozzá. Bár alapvetően szexkapcsolatról lenne szó, mondtuk hogy előbb megismerkednénk ilyesmi, nem zárkózunk el semmitől. Amúgy nem magyar a csaj szóval így még viccesebb a szitu.

Ti mit gondoltok?

2023. márc. 28. 15:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

"Tanulhatsz egy nálad tapasztaltabb lánytól. Ami majd jól fog jönni, ha párt keresel. Rajta különösebb kockázat nélkül gyakorolhatsz."

LOL :D :D :D

Neked sem volt még szexkapcsolatod ugye?

Tudod, pont egy párkapcsolatban lehet gyakorolni, bénázni kockázatmentesen, mert elnézi a csaj.

Egy szexkapcsolat egy dologról szól, hogy jól megdugod/kinyalod, ha bénázol, maszatolsz, nem adod meg neki, amire vágyik, akkor 2 percen belül vége a szexkapcsolatnak, majd keres olyat, aki tudja, hogy mit kezdjen vele.

Az ilyen csaj nem szerelmes, hogy a puszta jelenléted kielégítse, és "majd belejössz", meg "majd összecsiszolódunk"

2023. márc. 28. 16:20
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem sok.
2023. márc. 28. 16:29
 13/19 anonim ***** válasza:

Ebben a korban nem igazán, de csajnak már elég sok tapasztalata van.

Te még tanulsz.

2023. márc. 28. 17:07
 14/19 anonim ***** válasza:
Semmiség, midketten ugyanabban az életszakaszban vagytok és amúgy sem gáz tulajdonképpen száz év különbség sem, ha egymás mellé állva egy párról nem rí le a korkülönbség. Ha viszont akik látnak arra gondolnak jóhiszeműen óóó egy anyuka a fiával, jaj de édes nagypapa biztos az unokájával sétálgat, na akkor gáz a korkülönbség szerintem is.
2023. márc. 28. 17:08
 15/19 anonim ***** válasza:

Szexkapcsolatnál miért lenne sok? Nagykorú, ő is akarja, mi más számít? Ha vonzodtok egymáshoz, egészségetekre!

Ha pedig ő az első számodra és ezért töketlenkedsz, akkor döntsd el, hogy szexkapcsolatban akarod elveszíteni, avagy inkább lassabban haladva egy normális párkapcsolatban.

2023. márc. 28. 17:58
 16/19 A kérdező kommentje:

#15 szó se róla, voltam már nála idősebbel is csak kiváncsi voltam mit gondol a közvélemény.

Nagyon kedves amúgy, csak volt néhány negativabb élmenyem futó kapcsolatokban, de ez lehet annak kovetkezmenye ők nem bi lányok voltak nem is dominánsak ami nekem fontos, ő pedig ilyen.

2023. márc. 28. 23:55
 17/19 anonim ***** válasza:
Szerintem oké, mindössze a lányok amúgy is érettebbek, ekkora korkülönbség pláne kihozza ezt. Föl kell kötni a gatyád ha mást is akarsz. :-)
2023. márc. 29. 08:00
 18/19 anonim ***** válasza:
18 éves srác még kb 15 nek érzi magát míg egy 24 éves már simán egyszintre tud kerülni 30-40 éves férfiakkal is.. Szerintem hamar lecsapjak a kezedrol.
2023. márc. 29. 20:51
 19/19 anonim ***** válasza:
Szex kapcsolatban nem. Nálam párkapcsolatban van 5 év, mondjuk a pasi javára. Nálunk vannak ebből adódó problémák, de mi nagyon máshol tartunk az életben, pedig idősebbek vagyunk nálatok egy kicsit.
2023. márc. 29. 20:58
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!