Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet ennyire gyáva? 6éve tart a viszony,montam neki többre vágyok tudja hogy szeretem Ö is állítása szerint szerelmes belém, Megbeszéltünk hogy együtt alszunk egyszer Ö nálam utána én nálam megoldjuk mert bizonyítani szeretjük egymást
Figyelt kérdés
De Ö nem akkarja már inkább belém köt, bármit írok csak kötöszködik2023. márc. 28. 12:22
11/17 anonim válasza:
Hogy fogd be egy időre, hogy ne nyaggasd, azért.
12/17 A kérdező kommentje:
#12 Már mindegy mert már többet nem találkozunk vége
2023. márc. 31. 19:33
14/17 anonim válasza:
Jól tetted. Nem tehetsz arról, hogy több érzésed lett iránta. Ő meg gerinctelen volt. A szerelem vakit. Mondjuk 6 ev alatt tenyleg ra johettel volna.ne okold magad, de tanulj ebbol.tiltsd a pasit mindenhol, mert ez egy pioca, egy erzelmi nyomorek. Fajni fog meg, de elmulik.
15/17 anonim válasza:
Csak nem lett vége, vagy egy éve még mindig rajta rágódsz?
16/17 anonim válasza:
Keress olyan pasit aki nem adonisz és már is nem fognak kihasználni
17/17 anonim válasza:
Már a 7. évet taposva várod, hogy mikor kérdezi meg, együtt alszotok-e egyszer?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!