Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarhat egy nő kapcsolatot egy nála közel 20 évvel idősebb férfitől?
1
Tetszel neki? Na ne vicelljünk, 20 év.
Anyagiak? Írtam, hogy jobban áll. Nem kicsivel.
Elég nagy szarként tekintesz magadra.
Az én nagypapám 88 éves és mamámmal (83) ellátják magukat a házuk körül. 2 évvel ezelőttig, amíg covidosak nem lettek addig papám biciklizett is, meg eljárogattak otthonról maguktól. Élni akar még a papám is, kertészkedik, tavaly mondta, hogy ültetett egy fát, ami majd csak 5 év múlva fog termést hozni és azt is látni akarja. Nem értem miért kell ápolandó papiként hivatkozni magadra.
65 évesen vett magának számítógépet, 85 évesen kapott pár éve okostelefont, amivel tud hívni, sms-ezni, fényképezni is. A számítógépen is tud internetezni, szokott az internetről rendelni, szoktunk skype-olni, tud emailezni, stb. Ezeket csak azért mondom, hogy nem muszáj 60-70 között lerobbanni és meghalni.
"Tetszel neki? Na ne vicelljünk, 20 év."
Én fiatal férfi vagyok, de néha nekem is szoktak 20 évvel idősebb nők is tetszeni.
5
Estleg tanult és gondolja én már nem hagyom el?
"Túl van 2 házasságon. Van 2 gyereke"
A korabeli ferfiak lehanyjak az ilyen not....
38F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!