Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ezt miért csinálta velem?
Volt egy lány akivel jártam 2 hónapig, majd dobott azzal a felkiáltással, hogy már nem szeret. Én nagyon szerelmes voltam akkor belé és ez elég rosszul esett.
Utána egy hónapra rá a következő történt: látta, hogy ott vagyok ahol ő is és ezért direkt az újdonsült barátjával hirtelen elkezdett csókolózni úgy hogy lássam. Direkt csinálta és tudta, hogy ez nekem akkor rosszul esik. Ilyenkor mi a motivációja egy nőnek?
Régebben történt, de azóta sem értem, hogy ez mire volt jó neki.
Fordított helyzetben én nem tudnék ilyet tenni, hogy direkt a másiknak fájdalmat okozzak. Nem is értem, hogy ebben mi a jó?
Lányok! Ezt miért csinálta velem?
Srácok! Ti éltetek át hasonlót?
#21 Pont ilyet látsz amit leírtam vagy milyen szituációban szoktad látni?
Köszi a választ! :)
"Azóta rég más barátnőm van, akivel boldogok vagyunk.
Most csak valamiért eszembe jutott ez az eset és a motiváció az ami érdekelne. Inkább pszichológiailag, hogy mi játszódhat le ilyenkor egy ilyen emberben? Mik a motivációi?"
Szeretett volna hülyét csinálni belőled. Úgy látszik, sikerült, mert azóta is ezen a jelentéktelen hülyeségen rágódsz, ahelyett, hogy a jelenlegi barátnőddel törődnél.
Nyilván őt is ezzel bxsztatod, de legalább majd elhagy ő is, és kiírhatsz ide majd egy újabb nőket gyalázó kérdést.
45/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!