Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ezt miért csinálta velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ezt miért csinálta velem?

Figyelt kérdés

Volt egy lány akivel jártam 2 hónapig, majd dobott azzal a felkiáltással, hogy már nem szeret. Én nagyon szerelmes voltam akkor belé és ez elég rosszul esett.

Utána egy hónapra rá a következő történt: látta, hogy ott vagyok ahol ő is és ezért direkt az újdonsült barátjával hirtelen elkezdett csókolózni úgy hogy lássam. Direkt csinálta és tudta, hogy ez nekem akkor rosszul esik. Ilyenkor mi a motivációja egy nőnek?

Régebben történt, de azóta sem értem, hogy ez mire volt jó neki.

Fordított helyzetben én nem tudnék ilyet tenni, hogy direkt a másiknak fájdalmat okozzak. Nem is értem, hogy ebben mi a jó?

Lányok! Ezt miért csinálta velem?

Srácok! Ti éltetek át hasonlót?

2023. márc. 27. 22:06
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
No vagyok, sok ilyet latok, de nem ertem. Akkor ertenem, ha te hagytad volna ott.
2023. ápr. 16. 23:50
 22/30 A kérdező kommentje:

#21 Pont ilyet látsz amit leírtam vagy milyen szituációban szoktad látni?

Köszi a választ! :)

2023. ápr. 17. 00:00
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Mutatta neked, hogy semmiképpen ne próbálkozz nála tovább, mert nincs több esélyed.
2023. ápr. 17. 22:22
 24/30 NTBS ***** válasza:
Nem tudom. De lépj tovább a saját érdekedben.
2023. ápr. 18. 07:11
 25/30 anonim ***** válasza:
Gondolom túlságosan rá másztál, mindig vele akartál lenni. Ő meg egy ringyó, mert tuti melletted ismerkedett már. 2 hónap meg igazából nem kapcsolat. Még az egy év se nagyon. Mert úgy se tudod kiismerni ilyen rövid idő alatt a másikat. Az hogy csókolózott a barátjával, hát szánalom valahol, de igazából ha azt vesszük, akkor meg kár foglalkozni vele. Éld az életed. Ne a múlton rágódj.
2023. júl. 30. 22:53
 26/30 anonim ***** válasza:
51%
Biztos kicsi volt a farkad.
2023. júl. 31. 14:46
 27/30 LuckyLevi ***** válasza:
Nekem van egy kacifantosteoriam. Lehet, hogy mikor kilepett a kapcsolat kezdemenybol, azt csak azert tette, mert ugy erezte, hogy nem tart sehova a dolog. Inkabb kilepett, hogy ne koppanjon. Belul varta, hogy kaparj utana, de nem ez tortent, igy maradt egy kis tuske benne.
2023. aug. 1. 02:20
 28/30 anonim ***** válasza:

"Azóta rég más barátnőm van, akivel boldogok vagyunk.

Most csak valamiért eszembe jutott ez az eset és a motiváció az ami érdekelne. Inkább pszichológiailag, hogy mi játszódhat le ilyenkor egy ilyen emberben? Mik a motivációi?"

Szeretett volna hülyét csinálni belőled. Úgy látszik, sikerült, mert azóta is ezen a jelentéktelen hülyeségen rágódsz, ahelyett, hogy a jelenlegi barátnőddel törődnél.

Nyilván őt is ezzel bxsztatod, de legalább majd elhagy ő is, és kiírhatsz ide majd egy újabb nőket gyalázó kérdést.

45/F

2023. nov. 18. 11:26
 29/30 anonim ***** válasza:
Azért csinálta, hogy szenvedj.
2023. nov. 18. 17:00
 30/30 anonim ***** válasza:
Meddig nyavúkolsz még miatta? Helló már december lesz! Ideje lenne túllépni rajta!
2023. nov. 19. 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!