Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek nincs keze hogy maszturbál?
Nekem szóltál. És van kezem. Hálás is vagyok érte.
De látom nem értetted meg a válaszom. Átfogalmazom.
Maszturbálni orálisan is, lehet ehhez nem kell kéz. És olyan fiú meg főleg lány is létezik aki nem maszturbál. És semmi bajuk. Azaz ha valakinek nincs keze akkor vagy leszopja magát vagy nem önkielégít. Esetleg más módot választ: guminő pl
adj egy pacsitXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
xDDDDDDD xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
lábulj XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
utolso hozzá szoló xDDD de nagyot nevettem XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
xDDDDDDDDDDDDDDDxDDDDDDDDDDDDDDDxDDDDDDDDDDDDDDDxDDDDDDDDDDDDDDDxDDDDDDDDDDDDDDDxDDDDDDDDDDDDDDDxDDDDDDDDDDDDDDDxDDDDDDDDDDDDDDDxDDDDDDDDDDDDDDDxDDDDDDDDDDDDDDDxDDDDDDDDDDDDDDDxDDDDDDDDDDDDDDDxDDDDDDDDDDDDDDDxDDDDDDDDDDDDDDDxDDDDDDDDDDDDDDDxDDDDDDDDDDDDDDDxDDDDDDDDDDDDDDDxDDDDDDDDDDDDDDDxDDDDDDDDDDDDDDDxDDDDDDDDDDDDDDDxDDDDDDDDDDDDDDDxDDDDDDDDDDDDDDDxDDDDDDDDDDDDDDDxDDDDDDDDDDDDDDDxDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDxDDDDDDDDDDDDDDDxDDDDDDDDDDDDDDDxDDDDDDDDDDDDDDDxDDDDDDDDDDDDDDDxDDDDDDDDDDDDDDDxDDDDDDDDDDDDDDDxDDDDDDDDDDDDDDDxDDDDDDDDDDDDDDDxDDDDDDDDDDDDDDDv
áhh mivel irsz a lábbadal? XDDD
Mielőtt agyonnevetnétek magatokat, vannak olyan emberek akiknek nincs kezük és pl mégis festenek,rajzolnak, gépelnek stb...többek között a lábuk segítségével vagy egyéb eszközökkel. Ilyenen nem illik poénkodni.
Az már kérdés, hogy ez a téma elég érdekes:O
ha tényleg nincs kezed, akkor tudod, hogy mire vagy képes és felesleges ilyet feltenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!