Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hogyan lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan lehet lebuktatni egy férfit aki eltitkolta hogy házas?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Nagyjából másfél hónapja beszélgetek valakivel. Minden este beszélünk videóhívásban legalább 2-3 órát.

Otthon a volt felesége akivel már elváltak, még abban a házban lakik ahova ő haza látogat mert a gyerekei is ott élnek.

1 héttel ezelőtt hirtelen oda kapott a jobb kezén a gyűrűs ujjához mint aki hirtelen megakarja igazítani a gyűrűt, reflexből. Ezt úgy csináltam mintha nekem nem tűnt volna fel. Pár nappal ezelőtt munka közben felhívott és olyan volt mintha a kezén gyűrű lett volna, de pár perc múlva amikor megint láttam kameraban a kezét, akkor már nem volt olyan. A Facebookja zavaros. Nincs fent saját képe, senkinek nem mutatja nagyon magát. Az ismerősei nem láthatóak és nincs fent neki az sem hogy milyen a kapcsolati állapota. Ezekre mind azt mondta hogy nem az interneten éli a magánéletét. Úgy érzem eltitkolja előlem hogy házas. Szeretnék 100%ra megbizonyosodni arról hogy tényleg az, mert egyébként meg amikor beszélünk nagyon sok mindent úgy mond hogy a jövővel kapcsolatban. Pl: majd ha megismerem a szüleit, majd ha haza visz, majd ha már 5 éve együtt leszünk, stb stb stb.

Ti hogyan járnátok utána hogy tényleg házas e?

Ha kiderül hogy az, azonnal megszakítok vele minden kapcsolatot. Mert ha neki hazudik, akkor nekem is fog, és mert nem akarok házasság romboló lenni.

26/L

2023. márc. 26. 05:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
De kamu face van ,nincs ott egy kép se meg ismerős se
2023. márc. 26. 09:08
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Amit leírtál, abból nem következik, hogy házas, csak feltételezés. Kérdezz rá konkrétan, hogy mikor váltak el, beszéljetek a volt feleségével való kapcsolatáról!
2023. márc. 26. 09:23
 13/21 anonim ***** válasza:
17%

Akkor egyértelműen titkolja, hogy házas. Mi a kérdés?

Annyira selejt nő vagy, hogy független pasi nem jut, be kell érned más maradékával?

Kapard már össze az önbecsülésed!

2023. márc. 26. 09:30
 14/21 anonim ***** válasza:
66%
De nekem nem mondja ,hogy házas én honnan tudjam?!
2023. márc. 26. 09:38
 15/21 anonim ***** válasza:
35%
Gyűrű sincs rajta
2023. márc. 26. 09:47
 16/21 anonim ***** válasza:
35%
13 amúgy jutna ,de ha ő tetszik
2023. márc. 26. 09:50
 17/21 anonim ***** válasza:
66%
Miert kell egy elvalt emberrol ugy beszelni hogy "vki maradeka" ... jezus
2023. márc. 26. 10:31
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem elvált. Hàzas. Aki a felesége mellett hamis FB profilról szédíti a libákat, arra csak csúnyábbat tudok írni.

De persze ettől még lehet, hogy egyeseknek ő is főnyeremény, és a legjobb, akit kaphat. 😂

2023. márc. 26. 10:41
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem szükséges lebuktatni, annál inkább letiltani.
2023. márc. 26. 10:43
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

18-as!

A kérdező feltételezi, hogy esetleg házas, nem biztos, hogy így van, az a kérdés, hogyan derítheti ki.

2023. márc. 26. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!