Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 48 éves nö, 66 éves férfi....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

48 éves nö, 66 éves férfi. Túl nagy korkülönbség vagy akár müködhet is?

Figyelt kérdés

Én vagyok a nö. Találkoztunk párszor. Együtt élni, lakni egyikünk sem akar. De szívesen töltjük együtt az idöt. És igen, volt már szex is.

Neki gyerekei, unokái vannak. Én elváltam, egyedül élek. Gyerekem nincs.

De azért mégiscsak 18 évvel idösebb.

2023. márc. 25. 18:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%

10. Fogadd el, hogy nem kellesz a fiatalabb nőknek, ismerkedj korodbeliekkel!

Csak a te fejedben van az, hogy jobban nézel ki a korodnál.

2023. márc. 26. 15:48
 12/15 anonim ***** válasza:
49%
Ma már működhet.
2023. márc. 26. 16:29
 13/15 anonim ***** válasza:
22%
11. Miről beszélsz? 29 éves vagyok és huszonéves csajokkal ismerkedem. Attól még zavarhat valami olyasmi igazságtalanság, ami rám nem vonatkozik. A hajléktalanság ellen pl. csak az szólalhat fel, aki hajléktalan, meg csak az érezhet együtt a hajléktalanokkal, aki maga is az? Na ugye, hogy nem. Képzeld pont ugyanígy mi is együtt érezhetünk olyan csoportokkal is, amikbe mi nem tartozunk bele.
2023. márc. 26. 17:19
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Egy konditeremben ismerkedtünk meg. Pont egyidöben járunk. 50- nél nem néztem többnek.

2023. márc. 26. 22:34
 15/15 anonim ***** válasza:
48%
Pedig az itteni öreggyűlölők szerint az csak kamu lehet, amikor valaki azt mondja magára, hogy 10-15 évvel fiatalabbnak néz ki.
2023. márc. 27. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!