Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezelőtt 4 éve simán találtam szexpartnert a Badoon, most meg alig ír vissza egy nő. Mi az ok?
A korod előrehaladtával kezded elveszíteni a vonzerőd szerintem.
Még huszas éveimben könnyen sikerült kapcsolatba kerülni csajokkal, a legtöbbször még ők kezdeményeztek. Ma meg már szó szerint vért kell izzadjak hogy jó benyomást keltsek valakiben, mert a külsőm már korántsem olyan mint régen. Ma már tapasztalok olyat is, hogy rámosolygok valakire és látom a tekintetében a megvetést rám nézve. Annyira kínos tud lenni ez.
5
Egészen biztos, hogy több sikered lenne, ha most már így idősödve nem azt a korosztályt hajtanád, mint huszonévesen.
6
A saját korosztályomat hajtom elhiheted.
"Ezelőtt 4 éve simán találtam szexpartnert a Badoon"
Hát ha én megtudnám, hogy a férfi, aki tetszik, évekig mindenféle lánnyal dugatta magát társkeresőről, én is gondolkodás nélkül kiábrándulnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!