Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit reagalnal erre?

Figyelt kérdés
Tegnap este kozeledtem a párom felé. Csokolgatam, puszilgatam és simogatam. Majd kozelete velem hogy fáradt. Mondom rendben akkor nézzünk sorozatot? Mondta hogy igen. Már aludt és arra kelt fel h kotoztem át magam van egy serulesem. Segített tok aranyos volt. Majd ugye én el feküdtem próbáltam aludni. Majd azon kezdted el hisztizni hogy nem foglalkozom vele. Már nem fáradt és foglalkozhatnek vele. Nekem elment tőle a kedvem már mint a szextől. És ő végig azon rágott miért nem foglalkozom vele milyen vagyok stb...

2023. márc. 25. 10:13
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Gyerekes hülye.
2023. márc. 25. 10:17
 2/5 anonim ***** válasza:
84%
Az óvodából már elballagtam.
2023. márc. 25. 10:33
 3/5 anonim ***** válasza:
83%

"Nekem elment tőle a kedvem már mint a szextől. És ő végig azon rágott miért nem foglalkozom vele milyen vagyok stb..."

A törődés nem feltétlenül jelent szexet.

2023. márc. 25. 10:37
 4/5 anonim ***** válasza:
68%
Szóval ha neki nincs kedve hozzád,akkor félretesz,ha éppen van,akkor meg elvárja,hogy foglalkozz vele.Szerintem ez gyerekes és önző viselkedés.
2023. márc. 25. 11:45
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A 2-es megfogta a lényeget. Ballagjatok el az oviból.
2023. márc. 25. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!