Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk. Mi a jó abba konkrétan ha 1 lány (barátnőtök) fenekét fogdossátok?
A csókolózásban mi a jó?:)
Egyébként igaza volt a barátodnak:)
Úgysem értenéd. Azért csináljuk mert jó.
Neked ennyi miért nem elég? :D
hát mi lehet annál szebb, mint megérinteni azt a legszebb dolgot, amit a természet alkotott? Egy női testet? Finom, áramvonalas testét, melyre tökéletesen illik a kezem? Végigsimitani bársonyos haját? Megérinteni a hátsóját? Mert az nekünk jólesik, majd végigsimitva a két combjának szélét, ránézni, miközben ő is ránknéz, mosolyogva, a menyországban érezzük magunkat :) melegséggel tölt el ez a rózsaszin köd ^^
hát konkrétan ezért, te éretlen kis 12 éves tákony
ma 23:38
Látom neked is trágyadomb volt az óvodában a jeled...
06:59!
Hát én ezzel nem értek egyet! 22 vagyok és mindig is vágytam a kedveskedésre, összebújásra, egymás testének felfedezésére, csakhát a hímnemü egyedeknek (mert ezeket nem nevezném férfiaknak) egyáltalán nincs igényük semmi ilyesmire csak a toszásra. 21 évesen találtam olyat akinek van ilyen oldala is. Elötte 6 évig semmi!!!
Sok nö megéri a pénzét valóban de sok hím is! És ezt nem lehet korcsoportra bontani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!