Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Hogyan mutatjátok ki egy nőnek,hogy érdekel? (Bővebben lent.)
Úgy értem, még mielőtt randira hívnád, amikor még nem tudod, hogy kölcsönös-e az érdeklődés. Kizárólag offline érdekel, tehát, a "ráírok facen" nem játszik. Nem csak szexet akarsz tőle, hanem kapcsolatot. Hogyan jelzed?
Főleg harmincas férfiak válaszát várom.
#12! Kértem, hogy az online-t zárjuk ki, szóval chatről szó sincs.
#3-nak biztos igaza van, mivel magáról írt.😁 Ő értette a kérdést. Te, mint férfi, mit teszel. Nem az, hogy szerinted más férfiak mit tesznek.
Őszintén szólván 15 de már 10 elutasítás után is tele lenne a hócipőm szóval biztos nem hívnám el konkrétan randira.
Egyébként meg nem mindegy, hogy hol...mondjuk kollégám? vagy egy üzletben dolgozik, vagy az ügyvédem, vagy ügyfelem?
Most már 37 évesen elég sok elutasítást kaptam, volt kapcsolatom is persze, de elég sok elutasításon vagyok túl. És nincs kedvem még egyhez.
Szóval konkrétan nem megyek bele.
Kedveskedek próbálok figyelmes lenni, érdeklődök, próbálom megnevettetni..mikor már váltottunk jónéhány szót akkor rákérdezek h család hogy van? :)
ha nincs akkor elkezdek jobban belemélyülni abba, hogy mikor volt legutóbb kapcsolata , hol sozkott ismerkedni...ezekből kiderül kb. milyen pasik az esetei...
de mondom függ attól, hogy ismerem e már régóta, milyen a viszonyunk, hol szoktunk találkozni összefitni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!