Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Hogyan mutatjátok ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Hogyan mutatjátok ki egy nőnek,hogy érdekel? (Bővebben lent.)

Figyelt kérdés

Úgy értem, még mielőtt randira hívnád, amikor még nem tudod, hogy kölcsönös-e az érdeklődés. Kizárólag offline érdekel, tehát, a "ráírok facen" nem játszik. Nem csak szexet akarsz tőle, hanem kapcsolatot. Hogyan jelzed?

Főleg harmincas férfiak válaszát várom.

2023. márc. 15. 18:56
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
#10! Nem. A #7 kommentem kifejezetten a #3 válaszolónak szólt, aki azt írta, rögtön randira hívja. Na, mármost, ha történetesen az illető foglalt, vagy nem tetszik neki, akkor vissza fogja utasítani. Ő pedig valószínűleg nem akarja egyedül leélni az életét, tehát előbb -utóbb másnál is ugyanígy bepróbálkozik, és így tovább. Szó sem volt az én tapasztalatomról tanulj meg szöveget értelmezni.
2023. márc. 15. 20:10
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van 3-asnak. Ha akar toled tobbet, akkor randira hiv, egyebkent meg barati chat a celja.
2023. márc. 15. 20:12
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
De te kezdted azt hogy én a tapasztalataimrol írnék miközben a TE kommentedre reagaltam. Akkor meh egyből nem tapasztalatrol beszélünk?:D
2023. márc. 15. 20:16
 14/18 A kérdező kommentje:

#12! Kértem, hogy az online-t zárjuk ki, szóval chatről szó sincs.

#3-nak biztos igaza van, mivel magáról írt.😁 Ő értette a kérdést. Te, mint férfi, mit teszel. Nem az, hogy szerinted más férfiak mit tesznek.

2023. márc. 15. 20:21
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Ez troll kerdes megint.. ferfi irta ki tuti nem no..
2023. márc. 15. 20:51
 16/18 anonim ***** válasza:
83%
Beszélgetés útján kiderítem van-e esély nála. Itt ne a külsőt értsd. Ha van érdeklődés, elhívom randira. Nem kell sokat törpölgetni a dolgon. Időt, energiát olyan nőre nem heccelek, akinél nincs esélyem.
2023. márc. 15. 21:01
 17/18 A kérdező kommentje:
#15!🤦🏽‍♀️ Na, ez már megint mitől lenne troll kérdés? Igen, van egy pasi, aki nők nevében ír kérdéseket, de nem ilyet. Ennek mi értelme lenne?
2023. márc. 15. 21:09
 18/18 anonim ***** válasza:

Őszintén szólván 15 de már 10 elutasítás után is tele lenne a hócipőm szóval biztos nem hívnám el konkrétan randira.

Egyébként meg nem mindegy, hogy hol...mondjuk kollégám? vagy egy üzletben dolgozik, vagy az ügyvédem, vagy ügyfelem?

Most már 37 évesen elég sok elutasítást kaptam, volt kapcsolatom is persze, de elég sok elutasításon vagyok túl. És nincs kedvem még egyhez.

Szóval konkrétan nem megyek bele.

Kedveskedek próbálok figyelmes lenni, érdeklődök, próbálom megnevettetni..mikor már váltottunk jónéhány szót akkor rákérdezek h család hogy van? :)

ha nincs akkor elkezdek jobban belemélyülni abba, hogy mikor volt legutóbb kapcsolata , hol sozkott ismerkedni...ezekből kiderül kb. milyen pasik az esetei...

de mondom függ attól, hogy ismerem e már régóta, milyen a viszonyunk, hol szoktunk találkozni összefitni

2023. márc. 18. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!