Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a "kemény"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ghgj kérdése:

Mi a véleményetek a "kemény" csajokról?

Figyelt kérdés
Az olyan típusú nőkre gondolok, akik valamennyire megközelíthetetlenek, veszik a poént, de leoltanak, ha nem tetszik, amit mondasz, mindent viccnek fognak fel, vagányak. Nekem bejönnek, de azt látom, hogy kisebbségben vagyok.
2023. márc. 14. 20:28
 1/6 anonim ***** válasza:
91%

Az a részük, akik tényleg viccesek és a leoltásaik is ötletesek, van bennük egy vagányság, sok férfinak bejönnek.

A simán csak bunkó/igénytelen a "kemény vagyok" címszó alatt és ontja az olcsó poénokat, amelyek még a Sas-kabaréba se fértek be, általában nem kedveli senki.

2023. márc. 14. 20:31
 2/6 anonim ***** válasza:
31%
Vicces az ilyeneknél, mikor hisztivel sirva összeroppanak a nagy kemények:D
2023. márc. 14. 20:33
 3/6 anonim ***** válasza:
96%
Én asszem "kemény csaj" vagyok, és bizony néha sírva összeroppanok, ha szerinted vicces, hát nevess rajta. Szerintem a kérdező azokra gondolt akik pl. nekiállnak kicserélni egy kereket (ez csak egy példa), vagy férfiasnak mondott munkájuk van. Ennek ugyebár semmi köze ahhoz, hogy mennyire érzékeny az illető.
2023. márc. 14. 20:43
 4/6 anonim ***** válasza:
76%
Minél erősebb egy nő személyisége, annál jobban tetszik nekem.
2023. márc. 14. 20:44
 5/6 anonim ***** válasza:
40%

Az erős személyiség azt jelenti hogy folyton másokból szedi az energiát, saját jó oldala nincs? Mert az elég unalmas.

A vicces beszólós csajok viszont jók, főleg ha tudnak rendesek is lenni ha helyzet van.

2023. márc. 14. 21:01
 6/6 anonim ***** válasza:
9%

Ezek nem vagányak, és nem kemények.

Játszadozós, lenéző, semmibe vevők.

2023. márc. 14. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!