Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van összefüggés az ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van összefüggés az ember külseje és a párkapcsolat boldogsági szintje között?

Figyelt kérdés
Azt mondják, a boldog ember ragyog. Szerintetek látszik az emberen, hogy boldog-e? Pl sokan meghíznak egy kapcsolatban. Vajon annak mi az oka? Sok megfásult, elszürkült embert látni, úgy vélem, ők nem boldogok, még ha párkapcsolatban vannak is.
2023. márc. 14. 08:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező,

ha az ember boldog, jól érzi magát a bőrében - legyen az párkapcsolat, de bármi más is - igen, akkor "sugárzik".

Én sokáig voltam egyedül, de akkor is mindenki azt mondta, látszik rajtam, hogy gondtalan és boldog vagyok. Természetesen az embernek vannak rossz pillanatai, mikor olyasmi történik vele, de én pl. világ életemben optimista ember voltam/vagyok, aki egy tavaszi fűszálban is meglátja a szépet, legyen épp kapcsolatom vagy sem. Most, hogy olyan kis igazi tavaszi nap van, pl. reggel óta szárnyalok :-)

Plusz nagyon szerelmes is vagyok. De ha nem lennék, akkor is boldogsággal töltene el a tavasz.

Szóval igen. Van összefüggés, de nem csak a párkapcsolat terén.

2023. márc. 14. 09:26
 12/15 anonim ***** válasza:
Az, hogy az utcán milyennek látod az embereket, nem mond el semmit arról, hogy boldogok-e vagy sem.
2023. márc. 14. 09:26
 13/15 anonim ***** válasza:
33%
Én is az a típus vagyok, aki, ha nem boldog, akkor nem eszik és fogy ebben az esetben. Sőt én ilyenkor direkt nem eszek, mert semmit se akarok élvezni. Magát az evést sem. Évekkel ezelőtt képes voltam napokig semmit nem venni magamhoz vizen kívül. 45 kiló is voltam. A férjem többször mondta, hogy csinos vékony voltam akkoriban. Hát azért, mert évekig bántalmazó kapcsolatban voltam, ami nagyon leamortizált. Most a házasságunk kiegyensúlyozott, harmonikus, így 25 kilóval több is vagyok, amiből szeretnék leadni, amint a kislányunk nem lesz annyira anyás. Tegyük hozzá azt is, hogy a férjem is vagy 20 kilóval több, mint amikor megismerkedtünk. Viszont ő is egy nagyon szr kapcsolatból lépett ki, csak ott a csaj kufircolt félre állandóan. Mi híztunk egymás mellett, hogy kiegyensúlyozottak lettünk, de ezt tényleg nem tudod mindenkire rámondani. Vannak a stresszevők, akik pont akkor híznak amikor válságos időszakot élnek meg. Én ennek teljesen az ellentétje vagyok.
2023. márc. 14. 09:42
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Az a helyzet hogy nem mindenkit tesz boldoggá az hogy kapcsolatban van.

Vannak akiket a munkájuk, felfelé ívelő karrierjük tesz boldoggá és az látszik meg rajtuk. Magabiztosak, mosolygósak, életvidámak stb.

Vagy van akit a sportolás boldogít. Másokat meg a kutyája, macskája akármilyen kisállata. És ettől boldog, így vezeti le a stresszt.

Szóval aki boldognak néz ki az sem biztos hogy pont a párkapcsolata/házassága miatt boldog.

Lehet hogy a kapcsolata egy nagy sz@r, de a karrierje miatt viszont boldog.

A másik meg az hogy ahány ember annyi személyiség.

Nem mindenkin látszik meg hogy boldog vagy sem.

Én pl nem vagyok egy mosolygós alkat. Direkt nem, mert vékony az arcom (nagyon csontos), és ha mosolygok még h*lyébben nézek ki mintha nem mosolyognék (azért fapofa sem vagyok). Úgyhogy rajtam nem látszik meg hogy mikor vagyok boldog és mikor nem.

Amikor nagyon boldog voltam akkor sem mutattam kifelé másoknak, mert nem akartam hogy mindenki kérdezgesse hogy miért vagyok boldog. Akit érintett a dolog az tudott róla. :)

2023. márc. 14. 09:45
 15/15 anonim ***** válasza:
Nagymértékben igen.
2023. márc. 15. 06:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!