Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ne izguljak az elso egyuttlet elott?
Figyelt kérdés
Eddig nem voltak tul jo elmenyeim ferfikent, szoval kicsit ra vagyok feszulve es ugy erzem, hogy mindenkepp teljesitenem "kell" majd, kulonben ha nem sikerul elfogadhatoan, akkor kudarcot vallanek ferfikent.2023. márc. 13. 13:56
1/4 anonim válasza:
próbálj laza, könnyed hangulatot teremteni. Nevetve minden könnyebb? Mitől félsz lekókad?
2/4 anonim válasza:
Én nőként akkor érzem legjobban magam, ha látom a pasimon, hogy jól érzi magát.
Ez nem azt jelenti, hogy nem kell figyelni a csaj igényeire, vágyaira és reakcióira, és nem kell odaadónak lenni, de a szex a kölcsönös örömszerzésről szól. Élvezd ki te is.
Számomra iszonyat hervasztó tud lenni, amikor a pasi láthatóan semmi másra nem figyel, csak arra, hogy megfeleljen. Nyilván értékelem, ha valaki odafigyel az igényeimre, de nem kell percenként háromszor megkérdezni, hogy "Ez így jó?"
Figyelj a csajra, de közben engedd el magad, és élvezd ki a szituációt. Hidd el, neki is ez lesz a legjobb.
3/4 anonim válasza:
+ nekem eddig minden partnerem baromi gyorsan eldurrant a legelsonel, ezt altalaban tudjuk is, hogy igy lesz, nincs tul nagy igenyunk. Majd a masodik jobb lesz :D
4/4 anonim válasza:
Nézz körül az antidepresszánsok között....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!