Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez vajon udvarlás a női főnök részéről?
Egyetemista vagyok és kötelező gyakorlatomat töltöm egy melóhelyen.
A főnököm egy 50 körüli csinosabb nő és legutóbb megállított a folyosón és azt mondta hogy már a másik osztályon dolgozóknak is mondta hogy a gyakornokunk egy magas,helyes fiatalember (mármint én). Azóta ezt másodszor is elmondta nekem
Vannak helyek, ahol minden nap meg kell rakni a főnökasszonyt. Ehhez képest járhatsz jól.
Nem kell bele túl sokat gondolni, egy jóképű pasi emeli az osztály renoméját.
Önmagában ez csak egy bók volt,persze azért nyilván nem lökne ki az ágyból...Hiszen ő is csak ember,pláne,ha csinos és szexéhes.
Szerintem ha bejön,meghívhatnád odabent egy kávéra.Az nem annyira nyomulós,de mégis egyértelmű.
Jézusom, ez csak egy bók. 🤦♀️
És a férfiak csodálkoznak, ők miért kapnak kevés bókot: mert amikor meg kapnak (akar egy 50 éves nőtől is), akkor egyből invitálásnak veszik szexre.
Nem viccelek, jobban kinéző nőktől a puszta (emberi) kedvességét is ANNAK akarjátok látni. Utána meg kellemetlen a kihátrálás a félreértés miatt..
U.i: én is kapok hasonlókat férfi kollégáktól is, a főnökömtől is hallottam, hogy ilyet mondott rólam (szintén maga mondta nekem), és nem kezdett ki velem azóta sem.
Önmagában egy bók, dícséretet nem jelent flörtöt bakker.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!