Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor mondják a pasik egy nőre, hogy rossz az ágyban?
"szex közben mit tud csinálni, amire azt mondjátok, hogy nem volt jó vele" hát pl semmit, csak fekszik ott mint egy odvas fa és üveges szemekkel bámul ki a fejéből. semmi aktivitás, semmi együttműködés csak tűri hogy történjenek a dolgok.
Cumizni is lehet rosszul, bár ahhoz már nagyon bénának kell sztem lenne, szerencsére én még nem találkoztam ilyennel. de pl ha vkinek a nagy fogai mindig beleakadnának a makkomba:o hát nem lennék boldog. vagy ha közben öklendezik a csaj. ha nem bírja inkább ne csinálja,de ne fuldokoljon.
ha nem érzi úgy hogy hangot kell adnia az élvezetének, akkor színéskedésből ne nyögjön.
de azért ne folytsa magába a dolgokat. nyugodtan engedje el magát, ha akar nyögjön, ha akar sikítson,de ha nem érez rá késztetést akkor legyen csendes csak ne játsza meg magát (ne fojtsa vissza/ne nyögjön ha nem érzi úgy)
volt olyan csajom, aki olyan hangosan nyögött, hogy azon gondolkodtam, hogy a szomszédok egyszer átjönnek éjszaka és betöik a száját valamivel. de volt olyan barátnőm is, aki meg olyan kis csendes volt, hogy néha azon gondolkodtam, hogy vajon él-e még miközben hátulról tevékenykedtem.
én személy szerint szeretem, ha ad ki hangod egy lány,de tényleg ne legyen nagyon mű, és extrám hangos se, mert az már elveszi a figyelmet, meg azon agyalsz, hogy mikor szabadítják rád az erkölcsrendészetet:P
Akkor rossz, ha fekszik mint egy darab fa...
Ha nem aktív partner az ágyban.
Az amit Te írsz, az nem tartozik ide szerintem.
Neked az önbizalmad minimális. Azon kéne dolgoznod. Az meg nem egy nagy vasziszdasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!