Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy oldjam meg hogy ne nyagasssam a szerelmemet a gyakori üzeneteimmel?
"ezt úgy értettem ezt a szülői hasonlítàst, hogy teljesen közeli olyan mint ha pl. nem tudom jobban mondani, hogy olyan a stílusa, megnyilvanulásai, emiatt nagyon baráti, annyira szeretem, viszont természetesen a testi vonzalom teljesen egyéni."
Hát eddig ugyanaz,mint az előző mondatban. Ne hari hogy ezt mondom, de aberrált gondolat. A kettő bocsi kizárja egymást, ha valaki hasonlít a szülőjére azzal egy egészséges ember nem bonyolódik szexuális kapcsolatba, maximum csak barátilag képes rátekinteni. Arról nem is beszélve, hogy ha ezt mondtad a pasinak az is lehet, hogy emiatt hátrált ki. Nagyon necc ha valakibe a szülődet látod. Szerintem kezdtél sok lenni neki. Nyilván nem akar anya vagy apa szerepet játszani, és nyilván megegyeztetek hogy csak szex. A volt barátnőivel is tartja a kapcsolatot, de ha veled barátság extra kapcsolat van, akkor a volt barátnőivel is simán lehet barátság extra kapcsolatba. Pláne, hogy nem tudtad határozottan leírni, hogy ez most milyen kapcsolat, csak viszonynak nevezted, ami két független ember részéről nem az, tehát vagy a pasinak van valakije rajtad kívül, vagy neked. Harmadrészt meg mit vársz, ha az előzőt sem tudtad lezárni.
Ha azt írtad volna, hogy a pasi azt a családi mintát tükrözi amiben felnőttél, magyarán ugyanazok az értékek fontosak neki is, úgy nem hívtam volna fel a figyelmedet, hogy szerintem nálad vannak problémák. Egy ez valamilyen függés a részedről szerintem.
Feltételezem a szüleid elhunytak. Nekem ez inkább úgy tűnik, hogy a szüleid tulajdonságaival ruházod fel a pasit, leragadtál az alkudozás fokozatánál, akire kivetíted a szüleid iránti hiányt. Nem dolgoztál fel valamit. A pasi ezt érzékelte. Ha ez van mögötte akkor teljesen jogos a kihátrálás,mert kehelynek nézted,ez esetben a szüleidet vélted felfedezni olyanban aki nem az. Nem oké.
A szerelem nem ez, ezt az embert nem szerelemmel szereted, és nem is a szerelmed,mivel te írtad, hogy megegyeztetek szexkapcsolatban. Te látsz bele többet mint ami valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!