Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnak is megnőtt az orra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is megnőtt az orra negyven éves korára?

Figyelt kérdés

2023. márc. 5. 15:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem, de így is elég nagy. 24 vagyok ha lesz pénzem 1-2 év tuti plasztikai műtét lesz.

Egész arcomat elcsúfítja, meg is kaptam sokszor. Sajnos arcom miatt jóképűségem hiányában senkinek nem kellettem még

Ráadásul túl magas is vagyok, sokan ezért panaszkodnak én viszont szeretnék csak 185 lenni.

Előnyét soha nem tapasztaltam a magasságomnak.

Jóképűség fontosabb.

2023. márc. 5. 20:11
 12/14 anonim ***** válasza:

Még nem, 42N

De tény hogy ezek életünk végéig nőnek.

A témához kapcsolódóan eszembe jutott egy kép amit sok éve láttam, szerencsére meg is találtam. Al Pacino még hagyján, de Robert de Niro elég durva 🫣 De ettől függetlenül is ő az egyik örök kedvenc öreguram :)

[link]

2023. márc. 5. 21:12
 13/14 anonim ***** válasza:
Tinédzser évek alatt megnőtt és púpos lett és krumpli orrom lett. Aztán elmentem orrműtétre.
2023. márc. 5. 21:43
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem vettem észre, a fülem viszont tényleg nagyobb lett.
2023. márc. 5. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!